![]() |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü biz:özne çalıştık:yüklem bu akşam:zaman zarfı türk dili dersi:belirtisiz nesne hep birlikte:durum zarfı bence de böyle :) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü selamün aleyküm arkadaşlar buarada :) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü aleykum selam hoşgeldin fedra |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Kizlar ben de bilmeden sordum birlikte cozumleyelim diyw [emoji2] |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü A.selam fedra.. bence bu tarz cümle sorusu cikar gibi geliyor o yüzden alıştırma yapalim istedim |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü nurşen abla olsa yapardı kesin |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Haklisin sevda |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Allah zihin açıklığı versin rabbim yardımcımız olsun inşaAllah doqru cevabı da veren cıkar heralde=) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü bencede türk dili adı üstünde belirtili nesne ne sorusu sorsaydı belirtisiz olurdu |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü neyi çalıştık sorusuna da olmuyor ama |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü kızlar kusura bakmayın soruyu sordum çıkmak zorunda kaldım yine çocuğumla ilgilenip geldim:) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü siz devam edin sormaya inşallah kesin cevabı vereceğim ben:):)+ |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü [QUOTE=zeynepnm;366738]Kızlarla bu aksam hep birlikte türk dili dersine çalıştık. [emoji2] çalıştık yüklem ne zaman çalıştık bu akşam zarf tümleci neye çalıştık türk dili dersine :dolaylı tümleç kim ile çalıştık kızlarla edat nasıl çalıştık hep birlikte zarf tümleci biz:özne şimdi de böyle oldu.. |
|
+türk dili dersini çalıştık. olmuyor mu bana sanki oldu gibi geliyor:):) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü En iyisi bi edebiyatçıya sormak galiba |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü ne çalıştık türk dili dersi :) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü esra belirtili nesne celdirici oluyor gibi ama neye çalıştık türk diline bence bu doğru neyi çalıştık türk diline bu yanlış |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü ne çalıştık:türk dili dersine uyumlu olmuyor sanki |
kafam iyice karıştı düşünceli000 |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü dolaylı tümleç de olabilir evet sevda ;) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü hep birlikte ne sizce |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü çalıştık : yüklem Özne : gizli özne(biz), neye çalıştık :türk dili dersine (dolaylı tümleç) kiminle çalıştık: kızlarla (edat tümleci) ne zaman çalıştık : bu akşam (zarf tümleci) nasıl çalıştık : hep birlikte (zarf tümleci) böyle kızlar |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü bencede oldu |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Kzlar anlatım bozukluğu var cümlede ama ben durumumuza uygun bir cümle olsn istedim baya bir karıştrdi buralari[emoji23] Iyi mi oldu ne |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü zeynep soru çok güzeldi bizim için iyi bir alıştırma oldu... |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü sevdacım içimi rahatlattın valla dedim bi an kesin kızlar demiştir ne saçma soru sordu bizi oyaladı iki saat falan diyegülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Bence de çok iyi oldu zeynep abla |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü evet bence de soru güzeldi zeynepnm :) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü eveet başka var mı kızlar sorusu olan ?? |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü 1-Çekim eki almayan ve tek başına cümlede öge olmayan sözcük hangisidir? a-zarflar b-edatlar c-sıfatlar |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü b edatlar |
|
Alıntı:
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Cümle türlerinin sınıflandirılması nasıl yapılmıştır ? |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü basit cümle bileşik cümle ? |
SAAT: 07:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.