![]() |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü yüklemlerine göre , ögelerine göre , yapılarına göre , anlamlarına göre cümleler kopya cektim :) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Yapısına göre (basit cümle, birleşik cümle, sıralı ve bağlı cümle) Yüklemin türüne göre (eylem cümlesi, ad cümlesi) Yüklemin/ögelerin yerine göre (kurallı cümle, devrik cümle, kesik cümle) Cümlenin anlam›na göre (olumlu cümle, olumsuz cümle; soru cümlesi, emir cümlesi, ünlem cümlesi, dilek cümlesi). |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü sorusu olan yok mu başka |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü esra şöyle zor soru bulayım diyorum :):) uğraştırıyor o da |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü biz uğraştıran soruları çok severiz zeynep |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü "asker gibi" ifadesi hangi sözcük öbeğidir? a-Birleşik-eylem öbeği b-Bağlama öbeği c-Edat öbeği d-Unvan öbeği e-Aitlik öbeği |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü aynen hem eğlenceli de oluyor :) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü unvan öbeği ? |
|
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü edat öbeği |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü nurşen abla sonunda aramıza katıldı :):) hadi şimdi bunu ayıralım öğelere |
Alıntı:
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü katıldı:yüklem nurşen abla:özne aramıza:dolaylı tümleç sonunda:zarf tümleci böyle benim ki |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü sevdacım özür dilerim ben bağlama yazdığını gördüm noldu bana Allah aşkına yanlış yanlış şeyler görmeye mi başladım yoksa |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü nurşen abla: özne sonunda: zarf tümleci aramıza: dolaylı tümleç katıldı: yüklem ? :) |
nurşen abla: özne aramıza:dolaylı tümleç sonunda:zarf tümleci inşallah bu sefer olmuştur :):) |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü kızlar süpersiniz bakın nasıl da hemencecik çözdük olayı :):) |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Anlatılmak istenilenin, dinleyenin anlayışına bırakıldığı cümle türü hangisidir? |
|
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü kesik cümle biraz karışık geldi bana .. |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü nurşen ablaa nerdesin .... |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü kızlar başka sorumuz var mı? |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü napalım 5. üniteyi noktalayalım mı |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü tamam canım o zmn fedranın sesi çıkmıyor:):) sevda da zaten soru sormadı bugün yarına saklıyor kendini heralde gülümseyen000 6. üniteye ne zman devm edebilirz |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü yarın noktalasak hem biraz daha pekiştirmiş oluruz ...lütfen yoksa ben kalacağım bu dersten.. |
|
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü aslında nurşen abla katılsaydı onun önceden hazırlanmış sorusu vardır mutlaka onları paylaşırdı. o zman yarın yine konuşalım nurşen ablanın da katılacağı bi saate ayarlayıp o beşinci üniteden sorar biz de esrayla 6. üniteden ayarlarız inşallah toparlarız ikisini birden. ne dersiniz? |
|
|
|
SAAT: 15:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.