![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması C) Hz. İshak (a.s) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
dogru cevap [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 repiniz var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması C) Hz. İshak (a.s) mi acaba ????[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben hep geç kalıyorum:):):) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c][SIZE=3][B][I] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadi bakalım.. Hangi surede iki besmele vardır? a)Al_i İmran Süresi c)Enbiya Süresi c)Neml Suresi d)Rahman Süresi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması c)Neml Suresi bu soru şahsım tarafından sorulmuştu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben görmedm ya kusura bakma [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c][SIZE=3]cvp:c)Neml Suresi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Aşağıdaki zatlardan hangisi Uhud şehitlerinden değildir? a-Enes bin Nadr [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]b-Abdullah bin Cahş [FONT=Verdana]c-Said bin Zeyd [FONT=Verdana]d-Musab bin Umeyr e-Sad bin el Rebi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Said bin zeyd...değilmi? |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması doğrudur......sorunuzu sorabilirsiniz TuFeyL.... |
SAAT: 06:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.