![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması c) gazaba uğrayanlar yahudiler, sapıtmışlar hristiyanlar |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [B][COLOR=#0000a0][SIZE=2] Aşağıdakilerden hangisi namazın iç farzlarından değildir a-İftitah tekbiri b-Kâde-i âhıre c-Kıyam d-İstikbal-i kıble |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması d-İstikbal-i kıble |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması doğrudur abicim, sorunu alabiliriz.... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Huzurislam abimiz sanırım işi var şuan.Ben sorayım inşaALLAH. Aşağıdakilerden hangisi Yahudiler için kullanılan isimlerden değildir? A)ibrani B)İsraili C)Samiri D)Musevi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması israili mi acaba? ( son olarak bu diyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Hayır malesef verdiğiniz cevap yanlış |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması ibrani[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] samiri sandım değil...samiri harun as zamanında put yapan bir israiilli... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Evet samiri de israiloğullarına verilen bir isim.lakin bunu deseydiniz kabul ederdik.Diğer şıklar çok bilinen israil oğullarına verilen isimlerdir. Yeni bir soru soralım inşaALLAH. Aşağıdakilerden hangisi Hendek kazılma fikri öne süren sahabedir? A) Selmanı Farisi r.a B) Ebu Ubeyde bin Cerrah r.a C) Musab B. Umeyr r.a D) Hz.Ebubekir r.a |
SAAT: 02:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.