![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması büşra...................................... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Doğrudur sorunuzu alalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması acele etmeyin yaww:)) Secde müddetince, ayakların ikisi birden yerden kesilirse, namazın hükmü ne olur? a) Mekruh işlenmiş olur. b) Sehiv secdesi yapılır. c) Namaz bozulur. d) Hiçbir şey olmaz. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması namaz bozulur :) c şıkkı diyorum .. benim yerime bülbül hocam sorsa nasıl olur :) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sehiv secdesi hangi hallerde olur? |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Sehiv secdesi, bir namazın kusurlu kılınması hâlinde, bu kusuru düzeltmek maksadı ile, namazın sonunda (son oturuşta tahiyyatı okuduktan sonra) yapılan secdedir. Kusur genellikle namazda farzın te'hiri, vâciblerden birinin unutularak yapılmaması (terki), yahut sonraya bırakılması (te'hiri), yahut da vaktinden önce yapılması (takdimi) suretiyle ortaya çıkar. Namaz içinde bu yanlışlıklar hatırlanırsa namaz sonunda sehiv secdesi yapılır. Sehiv secdeleri vâcibdir. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması doğrudur emanetim... benim için sorun olmaz...:) soru hakkı bülbülündür.. ama acele ettirmeyelim :) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [B][COLOR=#00b0f0][SIZE=3] Es Selamun Aleyküm kardesim kafam birazcik karisdi ama insallah dogrudur. Namaz bozulur. benim bildigim |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [SIZE=3]Haydi kardeslerim bunu bilin bakalim Allah Kolaylik versin Namaz dinin direği ve ilk görülecek olan ibadettir. Namazların vaktinde kılınması gerekir, çünkü “vakit” namazın farzlarındandır. Vaktinde ve vakti geçtikten sonra kılınan namazlara ne ad verilir ???? |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Allah tarafından kendisine hayvanlarla konuşmak cinlere ve rüzgarlara hükmetmek mucizeleri verilen Hz. Davud (a.s)'ın oğlu olan peygamber kimdir ? A) Hz. Zekeriyya (a.s) B) Hz. Salih (a.s) C) Hz. Musa (a.s) D) Hz. Süleyman (a.s) |
SAAT: 08:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.