![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması tıkanan konuyu sabote edilmemesi ricasıyla tekrar açıyorum.. aşağıdakilerden hangisi Mevudiye aittir; 1-islamda aile hukuku ve karı koca hakları 2-sıfır üç depremleri 3-varlığın metafizik boyutu 4-kurandan idareke yansıyanlar |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması böyle yaralı durumda olan biri istihaze(özürlüdür),bu durum adet dönemlerinde 10 günü,lohusalık dönemlerinde 40 günü aşan bayanlar içinde geçerlidir.. not:bu görüş şafii mezhebine göredir.. cevap a) İkindi gibi kerahat tehlikesi olmayan namazlar için, abdest alıp namaz kılacak süre kadar, bir sonraki vakiti beklemeli. Hala kanama durmamışsa özürl, duruma düşüleceği için abdest alıp namaz kılmalı.. aşağıdakilerden hangisi Resulullahın Kayın pederi değildir; 1-ebu süfyan 2-hz ömer 3-hz.ebu bekir 4-hz osman |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Hazreti osman[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması 4- hz.Osman.......................................... ........................................ |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hemşerim geç kaldın :) 4-hz osman zinnureyn rukiyye ümmü gülsüme nikahlı... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] + 50 puan sorunuzu buyurun hocam..:) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Osmanlı zamanında kullanılan para metelik kuruş lira mangır |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum repinizi veriyor yen, bir soru soruyorum özür dilerim bu kadar hata olsun artık Kuran ı azimuşşan da alak suresinden sonra inen eytler hangi surededir müzemmil müddesir mearic infitar |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması müddesir lütfen iki kez verilmeyen rep için rica [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] aşağıdakilerden hangisi ulul azm peygamberdir? 1-hz musa 2-hz zekeriyya 3-hz ismail 4-hz zülkifl |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hazret i musa[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Pegamberimizin müjdeleyici manasına gelen ismi nedir Habib Resul Büşra Nezir |
SAAT: 06:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.