![]() |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Tarihte "Ezop" adıyla efsaneleşen , hikmetli , bilge bir kişiliği simgeleyen ve tevhidi bir inanca sahip olduğu söylenen bu kişi Kur'an da hangi peygamberin ismiyle özdeşleştirilir? A-LOKMAN B-HIZIR C-ZÜL KARNEYN D-DAVUD |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması bunu bilmeliyim a lokman olmalı |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Doğru cevap Sıra sizde |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması islam tasavufunun bunlarla alakası yoktur. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması cimrilik anlamına gelir? 1:buhl 2:butlan 3:şira 4:cürüm |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 1:buhl cevap bu Cevabı da yazmışsınız:) Yeni soru sorsanız |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Cevap buhl |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması yarabbim kendimden utanıyorum ben senini karşına çıkıp nasıl hesap vericem allahım ben bu konuların hiçbirini bilmiyorum allahım bana yardım et yarabbim utanıyorum kendimden yarabbi bana biri soru sorsa nasıl cevap veririm allahım affet beni bana yardım et çok özürdilerim arkadaşlar ben yarışmanıza katılmıyacam çünkü çünkü ben hiç bişey bilmiyorum neolur kusurumu bağışlayın kendimden utanıyorumhemde çok utanıyorum |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması bir şeyi tartmadan, saymadan veya ölçmeden satmak yahut satın almak demektir 1:cüzaf 2:cüz 3:uşr 4:öşür |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması MÜCAZEFE olması lazım Cevap:A-CÜZAF |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 1:cüzaf |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması ne yani şimdi öğrenebilirmiyim bunların hepsini yani bende sizler gibi olabilirmiyim ama ama ben çok günahkarım yüzümün bu karasıyla af dilemeye utanıyorum ama yinede umudumvar çok sağolun allah razı olsun başarıcam o pis nefisli şeytana inat herşeyi öğrenecem |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması evet doğru bildiniz buyrun |
Allah'a halis bir tevbe ile yönelerek aff dilenmeli kardeşimize duacıyız hiç bir konuda sıkıntı yaşama kardeşim hangi konuda olursa olsun forumdaki bütün kardeşlerim yardımcı olur size. |
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Fecr abi soruyu siz sorun arkadaş gelince sorar. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Cahiliyye zamanında müşriklerin besmelesi nasıldı? A-Bismikellahümme B-Bismi'l Lât ve'l Uzzâ C-Bismi'l Hubel ve'l Menat D-Bismillâh |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması A-Bismikellahümme bazen bunu B-Bismi'l Lât ve'l Uzzâ bazende bunu ama sorunuzun cevabı bu |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Evet doğru cevap Buyrun sıra sizde |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Besmelenin dini hükmü nedir? Yani bir işe başlarken besmele çekmek dinin hangi hükmüne girer. 1:Farz 2:Vacip 3:Sünnet 4:Yapılan işe göre değişir |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Yapılan işe göre değişmesi lazım.Mesela haram işlerken besmele çekmek haramdır |
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Doğru abi buyrun |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Kur'an'a göre Şeytan Hz.Adem'e neyi telkin etmemiştir? A-Ölümsüzlük fikrini B-Sonsuz bir iktidar,güç C-Günahsız insan olma fikrini D-Mutluluk |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması C-Günahsız insan olma fikrini bu olabilirmi çünkü tevbe edilmesini sevmemişti yanlış hatırlamıyorsam iblis |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Cevap o değil Soruya dikkatli bakarsınız iyi olur |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması A-Ölümsüzlük fikrini |
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Derken onların, kendilerinden gizli kalan çirkin yerlerini kendilerine göstermek için onlara fısıldadı: "Rabbiniz, başka bir sebepten dolayı değil, sırf ikiniz de birer melek ya da ebedî kalıcılardan olursunuz diye sizi şu ağaçtan men etti." dedi. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Cevap ???? hangi şık ................. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Abim bu ayetten çıkan mana ölümsüzlük ve aynı zamanda günahsız olma melek? |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Soruyu bir daha okuyun isteseniz(Sonuna dikkat edin) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması B-Sonsuz bir iktidar,güç evet etmemiştir bizler o kısmı etmiştir diye okuyoruz |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması O da değil.Çünkü Şeytan onu da telkin etmiş Ama şeytan ona vesvese verip: «Ey Adem! Sana sonsuzluk ağacını ve çökmesi olmayan bir saltanatı göstereyim mi?» dedi.20/Taha-120 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Benim bu soruda yaptığım hata kendi verdiğim ayete göre Cevap vermekti Abi soru sırası sizde buyrun abi Hatamızı düzelttiğin için teşekkürler. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Doğru cevap:MUTLULUK idi Bu soru orijinal bir soru idi.Kendi oluşturduğum sorulardan birisidir. Yeni soru: Aşağıdakilerden hangisi soru ile başlayan bir sure değildir? A-FİL B-GAŞİYE C-NEBE D-İNSAN E-İNŞİKAK F-DUHA |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması f-) DUHA süresi mi?düşünceli000 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Evet doğru cevap Sıra sizde |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması [u]Açıklama: NEBİ :Kendisinden önce gelen peygamberlerin öğretilerine göre hareket eden kişiye nebi denir.Bu peygamberlere kitap verilmemiştir. RESUL:Kendisine kitap verilen peygamberlere denir. SORU: Hz. Muhammed (s.a.v)'e neden hem nebi hemde resul denir? |
SAAT: 11:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.