![]() |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 17 tane ................ |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 29 mu? düşünceli000 düşünceli000 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Ben yemin ile başlayan sureyi cevaplarken (17 derken) başka sorular sorulmuş :) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 29 doğru Fecr abi siz yoktunuz forum işlemesi için sıranızı aldım hakkınızı helal edin. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Peygamberimizin, belimi büktü, ifadesini kullandığı sure hangisidir? a) kıyamet b) hud c)inşikak d)inşirak |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması ............b) hud ........ |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması b) hud |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Fecr abi emir ayetleri 6 cevabı vermiştim ? |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Tamam o zaman.repini veriyim:) |
yitik sevda abim 2. cevabımın repini de alayım...:) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Verecemde hakkım kalmamış borçlarını bir köşeye yaz. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Kur'an'da bazı sureler dilek/temenni ile başlar.Böyle kaç tane sure vardır? A-3 B-7 C-8 D-12 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması A-3 dua ile ? |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Ağzı-Açık000 tamam ahanda buraya yazıyom:P benim de sana ve fecr abiye var.yaz tahtaya al haftaya...Ağzı-Açık000 yarın verrim inş. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Doru cevap Sıra sende Yitik sevda |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Kuranda kaç sure nida,çağrı ile başlar? 1:7 2:5 3:13 4:10 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 10 sure nida ile başlar .. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 4:10*************************** |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Evet nergiz kardeşim Puan hakkım kalmamış borç haneme yazıyom Ağzı-Açık000 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması ya hep 5 sn ile kaçırıyorum:((( |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Google amca yetişemez Akılda olana Ağzı-Açık000 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Kuran'da kaç sure peygamber ismiyle başlar? a-)5 b-)6 c-)7 d-)8 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması google amcadan ben umudu çoktaaan kesmiştim...nerden buluyorsanız bu soruları google emmim bile bulamıyor...Ağzı-Açık000 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 7................................................. ......... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 7 İbrahim, Muhammed, Lokman, Yusuf ,Nuh, Yunus,Hud |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması abi 0 saniye var aramızda bu demek oluyor ki nergiz ikimizede rep verecek....Ağzı-Açık000 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Doğru cevap sıra sen de kum tanesi :) |
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 17:41:12 PM İbrahim, Muhammed, Lokman, Yusuf ,Nuh, Yunus,Hud ama bende fazlalık var? |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması :D:D ama isinlerini istememişki?fazladan yazmak senin tercihin....gülümseyen000 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması ben kardeşime infak edeyim. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması yok ben infak ediyorum abi buyurun sorunuzu sorun..... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması zaten nergiz de kayıplara karıştı rep vermeden...Ağzı-Açık000 |
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması İslam öncesi devirlerden birinde, bir gurup mü’mine imanlarından dönmeleri için işkence yapan, dinlerinden dönmediklerini görünce de onları bir hendeğe atarak yakan bu zalim yöneticilere verilen isim nedir? Şıksız soru buyrun cevaplayalım? |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Ashabı Uhdut düşünceli000 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması abi rep borcunu hatırlayım dedim:) 2 tane bana bir tane nergize... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Nergiz doğru cevap kardeşim sıra sizde Kumtanesi repleri vereyim hemen Ağzı-Açık000 |
SAAT: 11:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.