![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması c şıkkı kardeşim.. .................................................. ...... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması "eti bıçakla kesmeyin.çünkü bu;............................................... .............................." hadis-i şerifi tamamlayalım inş. arkadaşlar. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Aşağdakilerden hangisi Yahudi din adamlarına verilen isimdir. A)Papa B)Hahambaşı C)Rahip D)Kam |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması B)Hahambaşı mı |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Efendimizin savaşlarını anlatan kitaplara ne denir? a- Delail b- Siyer c- Kütüb-ü Ehadisiyye d-Hilye e- Megazi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması b- Siyer |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması cevap veriyorum e sıkkı megazii deniir bildim mi? |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması aşerei mübeşşereyi sayın bakalım sordum bilin bakalım |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması * Hz. Ebû Bekr * Hz. Ömer * Hz. Osman * Hz. Ali* Hz. Abdurrahman b. Avf * Hz. Ebû Ubeyde b. elCerrâh * Hz. Talha b. Ubeydullah * Hz. Zubeyr b. Avvam * Hz. Sad b. Ebi Vakkâs * Hz. Said b. Zeyd bunalr olablirmi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [LEFT]teşekkür edrim soruyorum sorumu Peygamber olmadığı halde, Hz. Cebrail ile konuşma şerefine nail olan kadın kimdir ? a: Meryem b: Asiye c: Hatice d:Fatıma hadi bilin bakalım çok kolay bir soru size bunu herkesin bilmesi gerekir bunu ilk okuldayken bana dedem sormuştu ve ben bilememiş öğrenmiştim sıra sizde |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması a: Meryem |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması evet doğru cevap sorbakalım sorunu biçare sıra sende |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
[SIZE=4]Hz. Aişe radıyallahu anha anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Eti bıçakla kesmeyin. Çünkü bu, yabancıların işidir. Siz dişlerinizle kemirerek yiyin. Çünkü bu, sıhhat ve afiyet için daha iyidir." Ebu Davud, Et'ime 21, (3778). hadis yarım kalmış.neyse tamamlayımda bilmeyenler öğrensin. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Kur'an'ı Kerim'de besmele kaç defa zikredilmiştir.. A) 112 B) 114 C) 116 D) 119 |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması ben biliyorum b şıkkı 114 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması evet kardeşim dogru..hakkım dolmuş yazdım biryere |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Ezanı rüyasında öğrenen sahabi kimdir ? a: Hz. Talha Bin Ubeydullah b:Hz. Ebu Ubeyde Bin Cerrah c:Abdullah bin Zeyd d:Hz. Ebu Bekir |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması b şıkkı.ya hu................................................ ...... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması bir başka açıdan kemalizm adlı çok konuşulan kitabın islami yazarın adı ne..? 1-şeriati 2-dilipak 3-şenlikoğlu 4-gülen siyah cevap versen rep müsrifi abdulbaki yerine de sana rep vercem :) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Abdurrahman dilipak. ....................................... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması "sekte" Kur'an-ı kerim de kaç yerde vardır.? a. 8 yerde b. 5 yerde c. 2 yerde d.4 yerde rep lerine sağlık hocam bu ne cömertlik:)))))):PP |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması 4 yerde .. 50 lik rica edeyım :) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Aşağıdakilerden hangisi Peygamber efendimiz s.a.v 2.eşidir. A)Hz.Aişe r.a B)Hz.Sevde r.a C)Hz.Maria r.a D)Hz.Hafsa r.a |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması B)Hz.Sevde r.a |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Uhud Savaşının sebebi nedir? Müşriklerin Muhacirlerin malına el koymaları Bedir’de Ebu Leheb’in öldürülmesi Müşriklerin intikam alma isteği Ebu Cehil’in müşrikleri kışkırtması |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Müşriklerin intikam alma isteği |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması 5-Efendimiz’in Medine’ye gelmeden uğrayıp Mescid inşa ettiği yerin ismi nedir? a-Ebva b-Sava c-Kuba d-Kudeyd e-Hiçbiri |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması C)Kubba camisinde ablam |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması c-Kuba [/SIZE] |
c- kuba camisi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Aşağıdakilerden hangi sahabe ve ne kadar süre Peygamber efendimiz s.a.v Medineye hicreti esnasında misafir etmiştir. A)Halit B. Zeyd r.a (6 Ay) B)Abdurrahman B. Avf r.a ( 4 Ay) C)Huzeyfe r.a ( 2 Ay) D)Abdullah B. Zubeyir r.a ( 10 Ay) |
A)Halit B. Zeyd r.a (6 Ay) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [B][COLOR=#0000a0][SIZE=2] Peygamber efendimiz (s.a.v)in ömrünün en ağır günü olarak belirttiği olay hangisidir? [B][COLOR=#0000a0][SIZE=2] a) Uhud da amcasının şehid olması b) Taif yolculuğu c) Hz. haticenin vefatı d) Veda hutbesi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması b)taif yolculuğu ......................... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması doğrudur nur editörüm... bugünkü rep hakkım dolmuş yarın inşAllah... şimdi soru sırası sizdedir... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hangisi Allah ın subuti sıfatlarındandır? a) vücud b)beka c) basar d) muhalefetün lil havadis |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması vucüd,beka,basar zati sıfatlardandır. mühalefetün lil havadis subuti sıfatlar arasındadır. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Vucud kıdem beka vahdaniyet muhalefetun lil havadis kıyam bi nefsihi zati sıfatlarıdr basar subuti sıfatlardandır |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hay Allah doğru tabi bülbül kardeşin cevabı.dalgınlık işte. kimse kimsenin hakkını yemez.bu rap de bülbülün hakkıymış napalım.kısmet:D bende ne kadar kolay bi soru diye iştahlı iştahlı yazıyordum ezberden. hahahahahahaaaaaaaaa............. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması aşağıdakilerden hangisi islam yolunda şehid edilen kalemleri ile imanlarını haykıran yazarlardandır söylermisiniz? seyyid kutup Hasan benna Said nursi Süleyman hilmi tunahan |
SAAT: 06:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.