![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Abulbaki hocam bişi sorcam mekruh olması için okunacak olan surenin o ayetten büyük olması gerekir dimi???? ama verilen şıklarda onu göremedim. acaba yanlışmı anladım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması welle nızanım :)[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması c şıkkı asr suresi asr suresi hümeze suresinden önce geldiği için c şıkkıdır. surelerin sırasına göre okumamak ta mekruhtur |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması sıradaki soru [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması pardon arkadaşlar.. sorumu sorayım: namazda kunut duaları okunmazsa ne olur? a - namaz bozulur b- namaz bozulmaz c- sehiv secdesi gerekir d- namazın sevabı azalır |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması c- sehiv secdesi gerekir ............................ |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması kolay mı oldu ne:) doğru cevap[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Kur'an'ı Kerim'in en kısa suresi hangisidir ? A) Nas suresi B) Kafirun suresi C) Tin suresi D) Kevser suresi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması d- kevser suresi..........................................bi raz kolay kaçmış benimki gibi:) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması b şıkkı.sureleri sırasıyla okumamız gerekir.atlama yapılacaksa en az iki sure sonrasındaki sure okunur.bu konu bayağı kafamıza işlendi.. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması o zaman e şıkkı, diğerleri uymuyor. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması b şıkkını görünce her zamanki sorulardan zannetim:)her neyse, sorum geliyor: bir cüzde kaç hizb vardır? a- 20 b-10 c-4 d-2 |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması doğru cevap kardeşim.................................... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması düzeltmeyi yaptım, iyisimi ben 12 den sonra foruma girmeyeyim yahu:) hayırlı geceler, ben kaçtım:) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması d-Nisa süresi mi acaba[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c]Hadi bakalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (aklıma şimdilk bu soru geldi) Soru: Son inen ayet hangi surenin kaçıncı ayetidir? a) İhlas Süresi 4. ayetidir b) Fetih Suresi 2. ayetidir c) Nas Süresi 5. ayetidir d) Maide Suresi 3. ayetidir |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması maide suresi 3 üncü ayettir ama, siz soruyu sorun:) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c][SIZE=3][B]bildiniz Hocam ...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (aklıma soru gelmiyo ama idare edin artk[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Soru:Kur'an-ı Kerim'de anlatılan en güzel kıssa olarak bilinen olay hangi peygambere aittir? a) Hz. Yusuf (a.s.) b)Hz.Yunus(a.s) c)Hz.İbrahim (a.s) d)Hz.Davut (a.s) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması a) Hz. Yusuf (a.s.) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c][SIZE=3][B]Evet doğru cevap...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buyrun sorunuzu sorun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Kuran-ı Kerim’de en fazla geçen Allah’ın ismi hangisidir? a) el kebir b) el azim c) el baki d) errahman |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c][SIZE=3]d) Er Rahman[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [B][SIZE=3][COLOR=#76923c][FONT=Comic Sans MS]Evet doğru cevap...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buyrun sorunuzu sorun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Hadi bakalım..[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soru: "O gün yalancılara yazıklar olsun (vay hallerine)" ayeti kendisinde 10 defa zikredilen sure hangisidir? a)Kehf suresi b)Asr suresi c)Saff suresi d)Mürselat suresi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması )Mürselat suresi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [I][B]Evet doğru cevap...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buyrun sorunuzu sorun |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması biçare soru bekleniyor........................ |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hakkınızı helal edin soru sırası bendeymiş yeni fark ettim.... Hz. Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'i vefatından sonra hangi sahabe yıkadı? A) Hz. Ali (r.a.) B) Hz. Osman (r.a.) C) Abdullah İbni Selam (r.a.) D) Muaz Bin Cebel (r.a.) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hz ali.. repimi ver lütfen :) önlü islam profu hayreddin kahraman hangi alanda eser yazmamıştır..?? 1-fıkıh 2-tefsir 3-fetva 4-tasavvuf |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması dogru cevap nasıl verecegim hocam gönülden 100 puan o zaman[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması tüh kaçırmışım soruyu....... neyse soru alalım........ |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması tefsirmi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması sorunuzu görmemişim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hocam baksanız buraya cevap dogrumu dogruysa verdigim repi geri alayım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması bende tam tasaffuv diyordum[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması ben kararıma sadık kalıyorum tefsir diyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hocam cevaplarmısınız soruyu dogrumu cevaplar |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması biçare[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :) tasavvuf konusunda eseri yoktur .. abdulbakii[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 50 puan.. buyur soruyu sor.. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması c- muhammed suresinde -------------------------------------------------- |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Peygamber Efendimiz (s.a.v) in Bizans kayseri herakliyus'a İslam'a davet mektubunu gönderen elçi kimdir :?: a- ibn-i mesud (r.a.) b- Dirar Ibni Ezver(r.a.) c- Kus Bin Saide(r.a) d-Dıhye b. Halife el-Kelbî el-Hazrecî |
SAAT: 05:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.