![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması C) Hz. İshak (a.s) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
dogru cevap [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 repiniz var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması C) Hz. İshak (a.s) mi acaba ????[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben hep geç kalıyorum:):):) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c][SIZE=3][B][I] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadi bakalım.. Hangi surede iki besmele vardır? a)Al_i İmran Süresi c)Enbiya Süresi c)Neml Suresi d)Rahman Süresi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması c)Neml Suresi bu soru şahsım tarafından sorulmuştu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben görmedm ya kusura bakma [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c][SIZE=3]cvp:c)Neml Suresi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Aşağıdaki zatlardan hangisi Uhud şehitlerinden değildir? a-Enes bin Nadr [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]b-Abdullah bin Cahş [FONT=Verdana]c-Said bin Zeyd [FONT=Verdana]d-Musab bin Umeyr e-Sad bin el Rebi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Said bin zeyd...değilmi? |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması doğrudur......sorunuzu sorabilirsiniz TuFeyL.... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması tıkanan konuyu sabote edilmemesi ricasıyla tekrar açıyorum.. aşağıdakilerden hangisi Mevudiye aittir; 1-islamda aile hukuku ve karı koca hakları 2-sıfır üç depremleri 3-varlığın metafizik boyutu 4-kurandan idareke yansıyanlar |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması böyle yaralı durumda olan biri istihaze(özürlüdür),bu durum adet dönemlerinde 10 günü,lohusalık dönemlerinde 40 günü aşan bayanlar içinde geçerlidir.. not:bu görüş şafii mezhebine göredir.. cevap a) İkindi gibi kerahat tehlikesi olmayan namazlar için, abdest alıp namaz kılacak süre kadar, bir sonraki vakiti beklemeli. Hala kanama durmamışsa özürl, duruma düşüleceği için abdest alıp namaz kılmalı.. aşağıdakilerden hangisi Resulullahın Kayın pederi değildir; 1-ebu süfyan 2-hz ömer 3-hz.ebu bekir 4-hz osman |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Hazreti osman[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması 4- hz.Osman.......................................... ........................................ |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hemşerim geç kaldın :) 4-hz osman zinnureyn rukiyye ümmü gülsüme nikahlı... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] + 50 puan sorunuzu buyurun hocam..:) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Osmanlı zamanında kullanılan para metelik kuruş lira mangır |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum repinizi veriyor yen, bir soru soruyorum özür dilerim bu kadar hata olsun artık Kuran ı azimuşşan da alak suresinden sonra inen eytler hangi surededir müzemmil müddesir mearic infitar |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması müddesir lütfen iki kez verilmeyen rep için rica [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] aşağıdakilerden hangisi ulul azm peygamberdir? 1-hz musa 2-hz zekeriyya 3-hz ismail 4-hz zülkifl |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hazret i musa[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Pegamberimizin müjdeleyici manasına gelen ismi nedir Habib Resul Büşra Nezir |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması büşra...................................... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Doğrudur sorunuzu alalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması acele etmeyin yaww:)) Secde müddetince, ayakların ikisi birden yerden kesilirse, namazın hükmü ne olur? a) Mekruh işlenmiş olur. b) Sehiv secdesi yapılır. c) Namaz bozulur. d) Hiçbir şey olmaz. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması namaz bozulur :) c şıkkı diyorum .. benim yerime bülbül hocam sorsa nasıl olur :) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sehiv secdesi hangi hallerde olur? |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Sehiv secdesi, bir namazın kusurlu kılınması hâlinde, bu kusuru düzeltmek maksadı ile, namazın sonunda (son oturuşta tahiyyatı okuduktan sonra) yapılan secdedir. Kusur genellikle namazda farzın te'hiri, vâciblerden birinin unutularak yapılmaması (terki), yahut sonraya bırakılması (te'hiri), yahut da vaktinden önce yapılması (takdimi) suretiyle ortaya çıkar. Namaz içinde bu yanlışlıklar hatırlanırsa namaz sonunda sehiv secdesi yapılır. Sehiv secdeleri vâcibdir. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması doğrudur emanetim... benim için sorun olmaz...:) soru hakkı bülbülündür.. ama acele ettirmeyelim :) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [B][COLOR=#00b0f0][SIZE=3] Es Selamun Aleyküm kardesim kafam birazcik karisdi ama insallah dogrudur. Namaz bozulur. benim bildigim |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [SIZE=3]Haydi kardeslerim bunu bilin bakalim Allah Kolaylik versin Namaz dinin direği ve ilk görülecek olan ibadettir. Namazların vaktinde kılınması gerekir, çünkü “vakit” namazın farzlarındandır. Vaktinde ve vakti geçtikten sonra kılınan namazlara ne ad verilir ???? |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Allah tarafından kendisine hayvanlarla konuşmak cinlere ve rüzgarlara hükmetmek mucizeleri verilen Hz. Davud (a.s)'ın oğlu olan peygamber kimdir ? A) Hz. Zekeriyya (a.s) B) Hz. Salih (a.s) C) Hz. Musa (a.s) D) Hz. Süleyman (a.s) |
Bu soruda havada kalmasın cevap Vaktinde kılınan namaza; “Eda”, Vaktinden sonra kılınan namaza ise; “Kaza” denir. |
Vaktinde kılınan namaza; “Eda”, Vaktinden sonra kılınan namaza ise; “Kaza” denir |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması seheryeli ablam önce davranmış [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
dede baba amca dayı kardeş sütkardeş evliyse, kayınbaba diye biliyorum |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [CENTER] Alıntı:
|
[HR] Lütfen yarışmanın formatına göre hareket edelim... Bülbül ve Seydanur kardeşim şıklı soru sorulacak inşAllah... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [COLOR=#7030a0][SIZE=3] Sabah namazının sünnetini kıldıktan sonra sol tarafa birazcık uzanıp Allah'ı zikretmenin hükmü nedir? a) Farz b) Vacip c) Sünnet d) Müstehap |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Es-sahih'i Buhari ile Buhârî.. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması İnsani küfre götüren sözlere ne denir ? a-)Cehli Küfür b-)İnkari ve İnadi Küfür c-)Elfaz-ı Küfür d-)Hükmi Küfür |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Cevap bu inşaALALH c-)Elfaz-ı Küfür |
SAAT: 06:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.