![]() |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Soru sitilinin değiştirilmesini teklif ediyorum. Şıklı soru sorulmasın.Şıklı sorular çok kolay oluyor.Ayrıca cevap yazana kadar bakmışsın aynı anda 3 kişi cevap yazmış olabiliyor bazen. Şıksız soru cevaplanırsa o zaman takdire şayan olur. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Evet abi şıksız daha güzel olur ve bilgilerimiz daha iyi gelişir. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Soru sorma sırası kimde ? :) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması ben şıklı olması taraftarıyım..yoruma açık olması popülatiresini azaltabilir yarışmanın..diğer dini bilgi yarışmaları zaten yoruma açık.. nergiz,soru sorma hakkı bende ama ben sana devrediyorum..:) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Şıksız soru olursa cevap vermekte zorlanırız kolay olsun fecr abi daha iyi böyle....... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Soru Hz. Ömer’in hidayetine vesile olan sure hangisidir? a-)Maide Suresi b-)Taha Suresi c-)Tur Suresi d-)Kamer Suresi |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Taha suresi |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Doğru cevap sıra sizde :) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Hazreti Ali'yi bir sabah namazı vakti hançerleyen zatın adı nedir İbni Mülcem Muaviye Yezid Vahşi..... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması İbni Mülcem ............................ |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması İbni Mülcem***************************** |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Fecr kardeşim doğru buyur sıra sende |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Müşriklerin önceden Mekke’ye diktikleri putları Allah Resulü (s.a.v.) Mekke fethinde teker teker işaret ederek putları yıktırdı. Her putu işaret edip kırdırırken bir ayet okuyordu. İşte Allah Resulü(s.a.v.) ’in putları kırarken okuduğu ayet meali nedir? A-Allah'ın yardımı ve fethi geldiğinde, insanları bölük, bölük Allah'ın dinine girerlerken gördüğünde.Rabbini öğerek tesbih et, O'ndan bağışlanmanı dile, çünkü O, tevbeleri çok kabul edendir. B-Hak Geldi Batıl Zail Oldu. Batıl yok olmaya mahkumdur C-Biz sana doğrusu apaçık bir fetih ihsan ettik D-İnananların, imanlarını kat kat artırmaları için, kalblerine güven indiren O'dur. Göklerdeki ve yerdeki ordular Allah'ındır. Allah bilendir, Hakim olandır E-HİÇBİRİ |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması zat kişi demek burada fazlalık muhterem:=))) |
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Doğru cevap Sıra sizde |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Hz. Hüseynin üzerine yürüyen ordunun kumandanı kimdir İbni ziyad Yezid Muaviye Hammad |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması İbni ziyad .............................. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Doğrudur fecr abi buyrun |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Soruyu siz sorun Rep hakkım kalmadı |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Rep önemli değil üstadım buyrun |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Davud peygamberin oğlu olan ve saltanat verilen peygamber kimdir Süleyman Musa İdris Şuayb |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Devam ediyim soruya o zaman Hz.Peygamberin cenaze namazını kim kıldırmıştır? A-Hz.Ebu Bekir B-Hz.Osman C-Hz.Ali D-Hz.Ömer E-Hiçbiri |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Süleyman ****************************** |
. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması A-Hz.Ebu Bekir************************ |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Buyrun devam edin fecr üstadım doğrudur |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Değil maalesef ................. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması C-Hz.Ali |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Hz.Ali de değil ....................... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması hiç biri************************ |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Hiçbiri doğru Ama Kim kıldırdı ? Bilen var mı? |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması ekstra rep isterim ama... cenab-ı hak kıldırdı..... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Kimse kıldırmadı.Yani cemaatle kılınmadı Sahabeler münferid olarak kıldılar |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması . Hz. Ali şöyle dedi: “Peygamberimiz ölü veya diri olsun imamımızdır. Bu yüzden gruplar hâlinde arka arkaya yanına girsinler ve cenaze namazını kılıp gitsinler.” Onun cenaze namazını ilk kılanlar melekler sonra Hz. Ali ile Haşimoğulları oldu. Sonra bunların arkasından ensar Müslümanları cenaze namazı kıldılar. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması soru hakkımı figan kardeşime devrediyorum... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Soru kılanlarla ilgili değildi.Kim kıldırdı diye idi:) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Devam etsek kaldığımız yerden |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Hazreti peygamberin iki kızını nikahlayan edep öncüsü sahabe efendimizin ismi ve lakap nedir Ali Kerremallahu veche Osman ı zinnureyn Zeynel abidin Ömerul faruk |
SAAT: 11:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.