![]() |
Cvp: Dini bilgi yarışması [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]Peygamberimiz(s.a.v) Fatıma annemize hangi hitaplarda bulunurdu? |
Cvp: Dini bilgi yarışması ]yok ferdi(bu arada hoş geldin) O mübarek (s.a.v)bide dermiş ki.. fatıma.sıddıke,mübareke,tahire,zekiyye,raziyye,mer ziyye,muhadise,zehra.. diye hitaplarda bulunurmuş. ümmi ebiha(babasının annesi):bunun açıklaması şu..Peygamberimiz annesini kaybettikten sonra anne sıcaklığını ve şefkatini hz Ali (r.a)annesi Fatıma binti Esed in sevgisiyle telafi edrmiş.bu mübarekte vefat edince Peygamberimize ağır bir hüzün çökmiş.ama Allahu Teala Fatıma binti Esedi hatırlatacak,varlığıyla kalbinin teselli bulacağı sevgili kızı Fatıma yı O na bağışladı..bu yüzden böyle anarmış peygamberimiz.(s.a.v) ..bende yeni öğrendim paylaşmak istedim. |
Cvp: Dini bilgi yarışması sevgili ferdi inzar bir bayan olduğu için şükran yaa ühtii olacaktı:) neyse. biz sorulara devam edelim. Allah tealayı görmesekte onu görürmüşçesine inanmaya,amel etmeye ne denir?(cibril hadisinde geçer) |
Cvp: Dini bilgi yarışması cvp ihsan Alıntı:
|
Cvp: Dini bilgi yarışması mekkeliler peygamber efendimize EMİN lakabını takmıştı, efendimiz Hangi sahibiye EMİN lakabını takmıştır. bilene bisiklet alacağım. |
Cvp: Dini bilgi yarışması hz. ebubekir mi? |
Cvp: Dini bilgi yarışması hz ebu ubeyde bin el cerrah.. pisikletimi al sözün şakası makası olmaz ... |
Cvp: Dini bilgi yarışması tanış, eğer araştırma yapmadan arama motorlarından yardım almadan cevapladıysan adresini ver bisikleti yollayacağım. |
Cvp: Dini bilgi yarışması eyvallah. sözümüz mahfuzdur. istediğin zaman. |
Cvp: Dini bilgi yarışması soruyu cevaplayan arkadaşlar yeni soru sorarlarsa yarışma diğer arkadaşlarla devam eder..soruyu muhakkak bir üyemiz cevaplar inşaalah. |
SAAT: 18:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.