![]() |
Cvp: Dini bilgi yarışması ipin ucunu kaçırırsak o hooo.. a..... b.. u..... yetermi ? ilk kılıç çeken z... ilk doğan muhacir (medinede) : a..b..z.. |
Cvp: Dini bilgi yarışması abi ne yapayım yahuu.. sen herzmnki gibi önce davranmışsın... bende silmek daha ii olur diye düşündüm... |
Cvp: Dini bilgi yarışması ee sorya cevap ver... |
Cvp: Dini bilgi yarışması HZ. ABDULLAH BİN ZUBEYR (r.anh) |
Cvp: Dini bilgi yarışması iyide hangisinin cevabı ...diycem ama ipin ucunu vermişiz.. ee ya diğerleri ? |
Cvp: Dini bilgi yarışması Alıntı:
cidden bunu deli sanırdım.ne delisi ya.ilim fışkırıyor çocuk.düğmelerimi ilikliyorum ferdi hocam:) |
Cvp: Dini bilgi yarışması Alıntı:
ferdi sandığımdan öte islami ilim almışsın devamıonı diliyorum inşaallah.birazda şu ilimle amel etmeyı denesen diyorum eline beline diline sahip ol derler ya.sen diline sahip ol yeter kabulumuzsun:) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... bu bölümümüzde ne zamandır mahrum kalmış kardeşler... şöyle bir bilgilerimizi sınayalım,ne dersiniz. bugünün sorusu benden: islam dininin temel kaynaklarını sırasına göre yazınız?hadi kolay gelsin:) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Kuran-sünnet-icma-kıyas.. Mevzu hadis nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mevzu hadis uydurma hadis demektir,yani peygamberimizden rivayet edildiği tartışmalı,ravi zinciri,ravinin sika-güvenilirlik-durumunun tam gerçekleşmediği, hadislerdir.bazı alimlerimiz güvenilirlikleri az olsa bunları hadisleri zayıf hadislerden kabul etmişlerdir. usul ud din diye adlandırılan islam ilmi hangisidir? |
SAAT: 18:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.