![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... iki dakika kimse birşey yazmasın. Muhsin hocam cevap vereeğimde ortalık halen karışık düzletemiyorum :))) başkan beniiiiiiiiiimnmmmmmmmmmmmm tamam kabul görür mü :)) pek yapamam ama söylim |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... darbe yapıyorum arkadaşlar....karışıklık devam ediyor.bir konu kapanmadan diğerine geçmeyelim!...başkanımız kalbin nurudur... bu arada cevabım doğrumudur adminim? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam oh bee ortalık sakinleşti. :) şimdi soru soruyorum arkadaşlar. 405 yıl hiç durmadan Kur’an okunan yer neresidir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... sıra ile :) konuşanın adını tahtaya yazalım] evet nur hocam yukarıda yazmıştım. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... eğer içinde besmele var denirse başka yerlerde de besmele sure içinde de var.. neml 1 1. “Ta, Sin. Bunlar Kur’an’ın, ve Kitab-ı Mübînin â-yetleridir.” |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam oh bee ortalık sakinleşti. :) şimdi soru soruyorum arkadaşlar. 405 yıl hiç durmadan Kur’an okunan yer neresidir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... topkapı sarayıdır |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğru cevap. topkapı sarayı Hırka-i Saâdet dairesi Hz. Musa (a.s.)’ın kayınpederi kimdir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yakub aleyhis selam |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Şuayp(as) mı? acaba |
SAAT: 05:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.