![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam tamam :))))))))))))) ben soruyorum. ve ben sorayım siz değerli arkadaşlarım cevaplasın olur mu kabul görür mü bu. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yahu ne güzel şeyler öğreniyoruz.. kim sorcak tartışmasını bırakalım da işimize bakalım :) sorun türkçe sorular :) haydi buyrun :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... şakkı sadır olayında efendimizin kalbi ne ile yıkanmıştır ?? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... o halde şöyle yapalım, bugünün sünneti konusunada yazdım,peygamberimiz buyurmuşlar ki kim 3 kişi veya daha fazla yolculuğa çıkarlarsa aralarından birini başkan seçsinler.biz de bu hadise biaen soruları kimin soracağını ve düzeni sağlayacak bir başkan seçelim:)sünnet sevabı alalım inş.bu da bir ilim yolculuğu değil mi sonuçta? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hangi sürede besmele iki defa zikredilmiştir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam başkan seçiyoruz evet kimler aday başkanlığa |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn başkan seçmeden soru sormak yoktur başkan seçilecek :) kimler aday |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ne oluyor böyle? Kaptan ben aday değilim.Arada ezilicem izdiham büyük:)) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... __efendimizin kalbi zemzem ile yıkanmıştır.. __surenin başında 2 kez derken, alak suresi olabilir mi __ikra bismi rabbike... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
___________________ Alıntı:
|
SAAT: 03:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.