![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ee biraz öyle olmuş:) sorumu soruyorum:kuran ı kerimin mana bakımından geniş bir şekilde izahına ne denir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Tefsir denilir. öteki sorunun cevabı gelmeden soru sormak yokkkkkkkkkk :))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
bu yazın kime idi kardeş maşuk ??? yawrucum falan ?? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ya hu cevabı verceksem neden soruyorum ? efendimizin hayatından, siyeri nebiden... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... şimdi gördüm şakkı sadr derken peygamberimizin çocuk yaşta cebrail a.s. tarafından göğsünün yarılması olayını mı kastettiniz? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Tefsir sanırım.Maşuk hocanın sorusunu gören,tanıyan var mı? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ya ben ne anlama geldiğini bilmediğim için dedim. cevap istemedim efendim :))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
kırılan kalbi onar :) demek istiyormuşsun öylemidir :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tebrikler Nur kardeşim de tam cevap tamama ermedi... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yaaaaaaaaaaaaaa arkadaşalr bir durum ortalık karıştı iyice. şimdi tek soru sorulsun maşukun cevabı verildikten sonra. ona göre cevaplayalım. soruyu bir kişi sorsun. yoksa olmuyor sorular karışıyor. anlaştık :)) |
SAAT: 05:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.