![]() |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbin en mahrem yerine yerleşen sevgiler Sen çıkarmak istesende gitmezmiş .. Çünkü onlar dünyadan ziyade ebede NAMZETMİŞ İşte bu yüzden kişi sevdiği ile berabermiş... Sakın ben aşık olacağım diye çıkma yola. Çünkü aşk aranmaz, aramakla yolu bulunmaz, aşk seni bulur. Aşk, bir kelebek gibi konar omuzlarına ansızın, senin o küçük kalbinin içine şu koca alemi sığdırır. Sonra sen küçük yüreğin ise büyük bir alem olur... ve O küçük sen aşk Aleminde kendini kaybedersin... |
Cevap: Bence ask... Aşk: ona ait hiç bir şeyi unutmamak.Ve "sen benim hafızamın en sağlam yerisin" diyebilmektir |
Cevap: Bence ask... Ask nedir bilmem. . Ben ilahi aski yasamak isterdim sems gibi mevlana gibi :( |
Cevap: Bence ask... Alıntı:
Siz isteğinizi ilettikten sonra Aşk sizi bir müddet imtihan eder. Ne kadar samimisiniz diye her halinizde gözlerinizin içine bakar. Samimiyetinizi ispat edebilirseniz eğer, ondan sonrasını Aşk'a bırakın... Veee sadece seyredin... |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimi açmak, dedim.. - Bir tebessümle bak her şeye, dedi.. Tebessüm, dedim.. - Her kapının anahtarı, dedi.. Kapı, dedim.. - Girmeden bilemezsin, dedi... Şems-i Tebrizi |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Âşık hiç yalnız kalır mı Azizim... Yâr çıksa kapıdan hasreti gelir... Serdar Tuncer |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vuslat bahçesine düşünce rahmet Şebnem damla damla gül demet demet Aşığa endişe yakışmaz Gönül Sevmek vazife sevilmek kısmet... |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nasıl başladıysa öyle biter Aşk.. İki yabancı gibi.. Ertuğrul Bayam |
Cevap: Bence ask... Aşk 2 göz gibidir. Ayrı ayrı durur. Ama tek görür. |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Aşk "Kalbimin seninle tattığı sevgi ebediyyen sürsün diye başkalarına sonsuza kadar kapattım" diyebilmektir... |
SAAT: 14:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.