![]() |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Âşk durağım.. ! Ey adından başka hiç bir söze dilimin dönmediği tek hecem.. Dudağıma öyle bir mühürlensin ki Duâ’n; Bu Duâ’ya ”Âmin” demekten başka kelâmlara dönmesin diller.. ! Ve Lâl olsun dilim.... Sen’den başka isimleri anarsam eğer…! Mevlana |
Cevap: Bence ask... Ibrahim as teslimiyetidir hasbunallahu ve nimel vekil |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk; Hz Hatice'ye evet diyen iki dudak arasında kalbe dökülen kadardı... Hz Aişe'nin avuçlarının içini öpecek kadar da saftı... |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Âşk'ı çok kişiden duydum! Ama ; Sadece birine inandım . - Âşk Azze ve Celle.! |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Aşk... İşte tam bu AN'da Bir nefes VUSLATTAYIM; Bir nefes AYRILIKTAYIM... Bir adım İÇERDEYİM; Bir adım DIŞARDAYIM... Bilmem ki her seferde neden bu kadar KEDERDEYİM... Sana bir o kadar YAKIN; bir o kadar da UZAKTAYIM... |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk: Allah'ın Aşkı İse Yansın Yürek Küle Dönsün Yol: Resul'un Yolu İse Bu Can Ona Kurban Olsun...! |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen koca bir imtihân kaplar etrafınızı ... Kimi sabreder, "ah" der, kimi yanar "aşk" der, kimi hoşlanır "Hakk" der . - Sır, imtihâna itimatta biter ... |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Aşk” ın hazan mevsimi olsa. Gönül bahçemin tüm çiçekleri solsa Her tarafına ayrılık otları dolsa. Eğer İlahi aşka ulaşmak için, bu da bir yolsa Sabrederim.. Çünkü bilirim, Yeşertmek için yeniden.. Toprak benim, Gübre benim, Su benim. Ahmet KİK |
Cevap: Bence ask... Ask kendini bilmektir Kendini bilen rabbini bilir |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk Fatima'nın gözlerinde bir Ali tebessümüydü. Aşk annenin kucağında Adullah'ın Yetimiydi. Aşk sahabenin yüreğinde Rabbin Habibiydi. Aşk görmeden sevmekti. Aşk Efendimizin Hz. Ayşe'nin ardından hayran hayran bakışlarıydı. Ve aşk, ümmetim ümmetim diye seccadeleri gözyaşlarıyla ıslatmaktı. |
SAAT: 15:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.