![]() |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk üç kelime ile aşk oldu; Gül ve Sevda... Sevdaya gül dahil, sevda güle müdahil... Yaşamak sadece gülce, sevdaca.. Hz Mevlana |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Dedim, "Ne güzelsin yâr." Dedi, "Güzelliğim neydi ki?" Dedim, "Yüreğini görmekti..., gözlerine dalmaktı, içindeki âşk'ı bulmaktı." Dedi, "Aşk neydiki yar?" Dedim, "Gönlüme seni düşürene dua edip, O'nun âşkını bilmeden seni bulmaktı yar" Dedim "Buldun mu?" dedi, ELHAMDÜLİLLAH O'nu bulmadan seni bulsam bu aşk olmazdı yar.." |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kul, çektiği her tesbih tanesiyle, Aşk'ı tembihler kalbine ... Fatih Çakmak |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hz.Mevlana der ki; "Yorulacaksan, sıkılacaksan,keşkerlere sığınacaksan, söze ama diye başlayacaksan girme AŞK yoluna. AŞK der ki; yolumdaysan başım fedadir yoluna ama bil ki, senin de başını isterim yoluma. Kahir, kapris gelecekse senden amenna. Ama ayağına diken batarsa, ah edip vahlanma. AŞK, bilek gücü değil yürektir. Yüreğin yetmiyorsa düşme yoluma.." |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Belki de “aşk!”sefaya da cefaya da eyvallah diyebilmekti. |
Cevap: Bence ask... kavuşunca AŞK bitermi acaba? hep merak etmişimdir. |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her şeyi senin için var ettim, diyen Rabb'e; ''Her şeyi senin için terk ettim.!"diyebilmektir; AŞK.. Şems-i Tebrizi |
Cevap: Bence ask... Alıntı:
|
ben aşık su damlası hanıma sormuşdum ama bu yorumda çok güldürdü beni Ağzı-Açık000 sen denedin demek alim abi öle diyorsan öledir Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 |
sayfa başlığına dikkat edersek eğer konu başlığına göre yazıyorum.. Ne yani şimdi sağlık bölümün de yazdığımda da Doktor mu oluyorum ? |
SAAT: 01:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.