![]() |
Cevap: Bence ask... Ölümsüz aşk istiyorsan Ölümsüze Aşık ol hz. mevlana.. |
Cevap: Bence ask... her asıl mecaziyle değer bulur. kalp(sahte) para olmadan hakikatin değeri anlaşılmaz. İlahi Aşk'a kapı açıp marifetullahı isteyen önce mecazi aşk ı tadmalı... Ama şu da var ki. Ona Aşık olup Onu bulan, kendini de bilmez Aşkıda... sadece O olur... |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk yüreğimden yüreğine akan bir dünyadır Aşk huzura erdiğim duadır Aşk senden, benden vazgeçip, koşarcasına "hiç"liğe attığım adımdır...! |
Cevap: Bence ask... Askk Aci biber gibi aci Seker gibi tatli Kalp kadar hasasdir |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cemre Misalidir S e v g i Havaya Düştüğünde UMUT ! Suya Düştüğünde GURBET ! Toprağa Düştüğünde ÖZLEM olur. |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Aşk... İşte tam bu AN'da Bir nefes VUSLATTAYIM; Bir nefes AYRILIKTAYIM... Bir adım İÇERDEYİM; Bir adım DIŞARDAYIM... Bilmem ki her seferde neden bu kadar KEDERDEYİM... Sana bir o kadar YAKIN; bir o kadar da UZAKTAYIM... |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dokunmasın kimse sessizliğime..! Bırakın susuşlarımda eriyeyim AŞK diye diye..! Tüm dünya sağırken bu yüreğime..! Bir sen duysan diyorum şimdi vuslat niyetine..! Lâl olan bir dil taşırken ömürde..! Yine sen damlıyorsun ........ Hece hece yürek kalemimde şiirlerime..! |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bence ask... Bnce ask Ayni dili konusmak degil ayni duygulari paylasmaktir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 22:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.