![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Adını soruyorlar hiç tanımadığım insanlar, Ve Ben ; Yaradan, Yâr etti. Yâr, Yara oldu. Yaradan ötürü, Yaradana sığındım, Adı aŞk oldu…! Diyorum.. |
bence aşk yalnızca Allah'a duyulur.kula duyulan sevginin farklı boyutudur. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Aşk" kalbinin söylediklerine inanmaktıŕ.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve aşk.. Herkesi ona benzetip Kimseyi onun yerine koyamamaktı |
Allahın adını zikret evvela şeytanın tuzaklarından kaç kuranı kerim oku mutlu ol |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey gönül! Madem Aşk’a düştün, Sus..! Gerçek Aşkın başrol oyuncusudur sükut! Sen kelamlarını çek ki geri, AŞK ta mertebeye eresin..! Dile getirdiğin kadar yanarsın, bir gönlündeki acı yakar, bide dile düşüşün yaralar..! Bırak gözlerinden anlasın yar, Bırak Yaradan gönlündeki Aşk ile seni katına alsın.. Bilmesede Yar, Biliyor ya Yaradan!.. AŞK’A SUS.. SUS Kİ; AŞK’A ERESİN …! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aşkın tarifi yok vuslat muamma Bir gönle girip çöz çözebilirsen Gönül sahipleri bilirler amma Susarlar bakıp sez sezebilirsen Aşık maşuk varsa elbet aşk vardır Yar aşkı bilmeyen kendine yardır Aşk dediğin hem var hem yok diyardır Yokta varı bul gez gezebilirsen Bir dem ateştir aşk bir dem de sudur Ne O aşk değildir ne de aşk O dur Su damlar kalemden kağıt tutuşur Yanma ıslanma yaz yazabilirsen |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yangın yerine bak! Ateşten, külden, kordan ne var elinde! Pervane değilsen yaklaşma sakın ateşe! Can’ı Canan’a teslime hazır değilsen “BEN AşK’ım” deme kimseye.. Aşk gelmesin seninle dile… İncinmesin ne Mecnun ne Leyla Ne gül ne de diken seninle! .. Ayağıma diken batacak diyorsan düşme çöle … Ah-u zar ederim diyorsan çekme gözüne sürme! Talipsen kara bahta kör talihe… Dinle! Ve semaya dursun yürekler Aşk’ın önünde… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 'Elif' Aşk'tır, 'Nun' Sabır... Hem Elif'teyim hem Nun'da... ...Bir ney misali inlerim her şiirin sonunda... ... " ELİF dedim, NUN geldi ardı sıra... " ♥ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bana Sevme Deme! Bir Aşk var Bende.. Senden öte Sen diye. Yaradan üflemiş Nâr'ını gönüle, Benden ötürü Sev diye. |
SAAT: 16:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.