![]() |
Cvp: Nerelisiniz?? sivsın kangal köpği meşurdur....[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? ben de karslıyım kaç tane hemşerim varmış yaw başta seleme duadaşım olmak üzere bildiğim kadarıyla Kars'ın peyniri meşhurdur ama soğuğu da olabilir ama denildiği gibi insanları cok sıcak ve içtendir (övünmek gibi olmasın ama [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) |
Cvp: Nerelisiniz?? Babam ve annam ağrılılar, kardeşleriminde hepsi ağrılı. bende ağrılıyım. kısaca hepimiz ailece ağrılıyız. Bitliste çalışırım, hayalim karı-kışı olmayan yeşil küçük bir şehirde yaşamak |
Cvp: Nerelisiniz?? kahramanurfalı:) harranımız,Halilullahımız meşhur... |
Cvp: Nerelisiniz?? Hayret bu başlığı nasıl kaçırmışım. D.bakır -Merkez Karpuzumuz meşhur:) |
Cvp: Nerelisiniz?? kaçırmamışsın :):):) ilk sayfalarda yorumun vardı.[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? İnsan 5000 tane yorum yapınca hatırlamaması normaldir[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Alıntı:
idare et Muhtarımız yaşlandı artık:) |
Cvp: Nerelisiniz?? Toprak yoksa koltuğumda gözün mü var[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? koltuğunuzu kaparsam,ilk işim senle Admini ve Muhbir Maşuğu banlamak[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Nie bizi beğenmiyormusun[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? beğenmeyen siz idiniz..türkçe kürtçe arapça bilmeyen uyduruk bir dil kullanan bi aczimendiye harcadınız beni..haaaa diğer başlıkta benle aliyi kovmuşsunuz kibarca...Ali gelsin istişare ile kararımızı vereceğiz. elindeki sopayıda bırakınız...kalem alın ....tehditlerinize ödüm koptu[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
ooooo senin azmış kardeş. ben o koltuğu ele geçiriyim baya bir ekşın olur forumda [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? acılı adanalı sayısı 3 oldu.savrulun yönetim isyancılar geliyor[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kürtoğlu sende hemen esprime karşı atağa geçiyorsun. Sizleri kovmak gibi bir durum sözkonusu olamaz,zira belirtmiş olduğun diğer başlıkta düşünce babında sizi desteklediğimi zaten belirtmiştim.Maşuğa karşı olan uslubunuzu eleştirdim Adminde sanırım gerekli açıklamaları öm ile size bildirmiş Detayı konusunda bir bilgim yok. Toprak diyoruz ayıp oluyor aaaa Alıntı:
|
Cvp: Nerelisiniz?? benim teşkilatlanma gibi bir düşüncem yok. kim haklı onun yanındayım. bir bakarsın dün tartıştığım bir arkadaşın bugün yanında olurum. önemli olan hakkı hak sahibine vermek.[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? vay anam vayy medınelıler bırbırıne gırmıssssss Mıllettt bu ne yaaaa? hic bize yakisiyormuu basligi adi neydi untmussunuz Nereliyizzzzzzzzzzz bunu yazmamiz gerekiyordu degilmi? benmi yanlis hatirliyorum yoksa? herneyseeee Ben Ezurumluyum/ASKALE Bizim oralarinda sogugu meshurdur , insanlarin sicakligi, oltu tasi ve daha neler neler |
birbirine girme gigi bir durum yok. olayları abartmayalım . buyrunn...devam edilsin. |
Cvp: Nerelisiniz?? Aslında biz İrandan Horasandan göç etmişiz Ankaranın bi köyüne daha sonra bizim atalar ordan sıkılmışlarki geri Malatya ya göç etmişler daha sonra da Adıyamanın Besni ilçesine yerleşmişler dedemler falan adıyamanın Bereket köyünde doğmuşlar yani kısaca bize ; acem,Türkmen,tebrizde diyolar :D bütün bu hikaye dedemin dedisinin yemende 9 yıl boyunca esir tutulmasıyla başlıyor aslında bizim hikaye bayaa bi uzun ve karışık herneyse kısaca Adıyamanlıyım Ama Adana da yaşıyorum :) |
Cvp: Nerelisiniz?? kırklareliliyim. ama urfalıyım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] anne tarafından bulgarıstan baba tarafında surıye gocmenıyız bende melez oluyorum:)=) :) |
Cvp: Nerelisiniz?? bende ünlü kapadokya bölgesinin ürgüp vilayetinin naçiz bir köyünde ikamet ediyorum |
Cvp: Nerelisiniz?? benim annem ağrılı babam bitlisli..istanbulda yaşıyorum. yaşamak istediğim yer medine[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bitliste bal ve tütün meşhur. |
Cvp: Nerelisiniz?? Annem siirtli, Babam Ağrılı. Ağrıda büyüdüm, Ağrı dışında yaşlanıyorum. Bitliste çalışıyorum. |
Cvp: Nerelisiniz?? ben de ağrılıyım annemde babam da ağrılı ama ben şu an ankaradayım memleketimi seviyorum |
|
bana nasip oldu gittim gördüm. Allahıma şükürler olsun... gitmek isteyen herkese nasip olur inşallah.. orda hayat başka. |
Cvp: Nerelisiniz?? aslen ısparta yalvaçlayız,ama doğma büyüme anlatalyalıyım.ısparta halısı ve gülleri ile meşhurdur:)antalya bi cok şeyiyle meşhur sizlerde bilirsiniz portakal,deniz,güzelliği,sıcağı tavsiye ederim antalyayı ,ayrıca ekonomiktir... |
Cvp: Nerelisiniz?? ayel nereli olduğunu biliyoruz ama uzun zamandır nerde olduğunuzu bilmiyoruz[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Admin hocam sormayın[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] okul bitti ardından staj yine bi sürü sınav(dgs,halk b.,kpss) pek giremiyorum bilgisayara.ama mümkün oldukça güzel ve faydalı bilgilerinizden yaralanmaya çalısıyorum ama pek fazla paylaşamıyorum affola:(dualarınızı bekliyorum...selametle hocamve güzel medineliler...insallah daha cok olurum sizlerle ve güzel paylasımlarla...:)Allah razı olsun hepinizden de. |
Cvp: Nerelisiniz?? Hoşgeldin canım inşAllah daha sık aramızda olursun. |
Cvp: Nerelisiniz?? Allah Yar ve Yardımcınız olsun inşaallah.. |
Cvp: Nerelisiniz?? MANİSA'lıyım DELİ'si meşhur...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz de delileri severizzz hoşgelmişsinizz |
Cvp: Nerelisiniz?? HOŞGÖRDÜM:) |
Cvp: Nerelisiniz?? _sivas_ |
|
re: Nerelisiniz Medineweb?? ben dogma büyüme istanbulluyum annem konyalı babam sivaslı eşimde sivaslı otomatık olarak sivaslı oluyorum :)en meshuru madımakyemeği kangal köpeği daha çok şey vardır ama bunlar ilk aklıma gelenler :) sivaslı olmakdan buyuk gurur duyarım ALLAHIMA bin şükür |
re: Nerelisiniz Medineweb?? İŞTE BEN BURALIYIM............. GÜZEL KÖYÜM Eskiden Minoz idi, Şimdi oldu Çalbaşı Temizdir benim köylüm, Yenir Ekmeği Aşı. Samsun Kavak arası, Çakallı’nın üst başı. Maset tepesini çık, Karşındadır Çalbaşı. Okul köye girişte, Yolun sol kenarında. Soğuk suları vardır, Aşağı Pınarı'nda. Bahar gelir mis kokar, Kırında, bayırında. Gençleri güreş tutar, Sökenin çayırında. Çık köyün başlarına, Tekpelitin yanına. Şöyle bir bak etrafa, Can katılır canına. Atam geçmis köyümden, Kurtuluş Savaşı'nda. Oturmuş mola vermiş, Kocaköprü başında. Yemyesil ormanları, Köyümün Nazarlığı. Şehiti Gazisiyle, Kutsaldır Mezarlığı. Birincisin Çalbaşı, Seni başa koymalı. Bilmem ki güzel köyüm, Sana nasıl doymalı. |
re: Nerelisiniz Medineweb?? Mehmet hocam döktürmüşsünüz yine Güzel bir ilçemiz var-görün Alaçam adı Günlerim onda geçti-unutulmadı yâdı İnsanları sevecen-sohbetidir dil tadı Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Senin sesini duysam-çağırsam şimdi sana Güzelliğin dillerde-ses verir misin bana O kadar güzelsin ki-kan katarsın şu cana Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Karanfilsin bir gülsün-sende ağardı saçım Sınırında yaşayan-ben de sana muhtacım Yıkılsam kahrolsam da sen benim başım tacım Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Nehir gibi çağlasam-Leyla gibi ağlasam Mecnun gibi çöllerde-karaları bağlasam Kızgın güneş altında-yüreğimi dağlasam Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Sensin kanadım kolum-solmayan çiçeğimsin Menekşe gonca gülüm-daima dileğimsin Tarlaya ekilensin-benim geleceğimsin Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Tütün buğday ve mısır-ay çiçek fındık çilek Hangi birini saysam-nasıl tutsam bir dilek Hasret kokan bağların-hayâlin güzel melek Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Öpülen ve koklanan-ilçemize çağrılan Şehidimin kanıyla-toprak ile yoğrulan Evim barkım ve obam-sende olur doğrulan Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Tandır yufka gözleme-ateşte pişirdiğim Çoluk çocuk beraber-emekleri verdiğim Söylediğim söz gerçek-hep murada erdiğim Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Ben sende gözlerimi-açtım hiç yorulmadım Üzerinde dolaştım-sorgu sual almadım Canım kadar çok sevdim-elem ile dolmadım Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Kırlarında atları-koşturdum dura dura Sensin benim geçmişim-oturduğum yer bura Kirli eli değdirmem-kalbimdesin gör şura Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam İyi ki sende doğdum-açtım ben gözlerimi Sen beynime işledin-kaybetmem özlerimi Buradan yukarıya-aktardım sözlerimi Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Kana kana su içtim-senin pınarlarından Kâh ağladım kâh güldüm-ölen ve varlarından Geçmişini anladım-ulu çınarlarından Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Şiirleştirdim seni- hep mısralara döktüm Dörtlüklerim az geldi-emrin ile diz çöktüm Ailem yurdum belli-çirkinlikleri söktüm Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Baş vücudun tacısın-gönlümün ilâcısın Taze taze kokarsın-ekmek pişen sacısın Yukarıdan aşağı-dede nine hacısın Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Ben de samsun alaçamlıyım |
re: Nerelisiniz Medineweb?? Ruhum çingene..gerisi hikaye |
SAAT: 02:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.