![]() |
Cevap: Nerelisiniz?? trabzonluyum daaa:)bizim oranın finduğu meşhurdur:)anam da rizeli oranın da sabahları mübtelası olduğunuz akşam da içmeseniz başınıza vuran çayı.. |
Cevap: Nerelisiniz?? Karadenizli:) |
Cevap: Nerelisiniz?? babam Ankara (yugoslav göçmeni) annem Bolu Gerede ben doğma büyüme Ankara |
Cevap: Nerelisiniz?? Kütük Çankırıı (:Emmmee:) Doğma büyümee İstanbul:...:):):) |
Cevap: Nerelisiniz?? babam:Şırnak annem:konya bendeniz:Şırnak :) |
Cevap: Nerelisiniz?? annem : iskenderun babam : erzin ben deniz : genel olarak hatay. 4 farklı şehrde gecdi hala gecmekde ömrümc* |
Cevap: Nerelisiniz?? sivaslıyım :) ama son 7-8 senem kayseride geçti bundan sonrası da istanbulda geçeçk Rabbim nasip ederse inşallah(:(: |
Cevap: Nerelisiniz?? Kayseri'liyim memleketiminde mantısı ve pastırması meşhurdur:) |
Cevap: Nerelisiniz?? ADANAlıyım(: meşhur olan urunlerimizi sayılacak kadar az degil sınav var zaman kaybı:) |
Cevap: Nerelisiniz?? doğma büyüme boluluyum meşhur olarak ise abant ve saray helvası yeterli bence elhm |
Cevap: Nerelisiniz?? Annem-Babam:ş.urfa birecik Ben Doğma Büyüme :Mersin Ama şuan istanbulda yaşıyorum :/ |
Cevap: Nerelisiniz?? Haa unuttum birecik in fıstık, biber,patlıcan.. vs. Mersin potakal.. naranciye..vs.. MEŞHURDUR BİDE CEZERYESİ :) |
Cevap: Nerelisiniz?? annem diyarbakırlı babam istanbul bende doğma büyüme mersinlıyım :) eşimde mersinli :) mersinin narenciyesi cezeryesi meşhurdur. |
Cevap: Nerelisiniz?? Alıntı:
|
Cevap: Nerelisiniz?? Beş yıl istanbul da kaldım.Herkes istanbuldan kaçmak istiyor ama ben istanbulu istiyorum.Özellikle dini konuda çok iyi.. |
Cevap: Nerelisiniz?? Istanbul bir başkadır fatih eyüp sultanahmet şehzadebaşı beyazıt süleymaniye ne güzel camileri var |
Cevap: Nerelisiniz?? Aslen sivaslı olup doğma büyüme gelişme :) İstanbul fatih |
|
Doğduğundan beri istanbulda yaşaydın istanbul dışında geçirdiğin günler azap gelirdi.yaşanası yerdir bana göre:) |
Cevap: Nerelisiniz?? Rahmetli hocamın bir sözü vardı Fatih İstanbul'un başkenti İstanbul' da dünyanın başkentidir. İstanbul bambaşkadır.İşim gereği Türkiyenin bir çok yerine ve yurtdışına çıktığım andan itibaren geri dönüş zamanını dört gözle bekliyorum.İstanbulun suyunu içtin mi bir daha başka yerde yaşamak çok zordur.. |
doğmak ve büyümekle ilgisi yok ben doğma büyüme Ankara yenimahalleliyim şuanda Ankara ya 70 km uzaklıkta bir ilçedeyim burada herşey kısıtlı ama Ankaraya gidincede bunalıyorum havasından mıdır bilmiyorum ama şehir hayatı sıkıyor beni iç anadolunun havası ile istanbulun çok farklı orası nemli,biz sert havaya alışmışız,ben birde şehir hayatını trafik vs sevmiyorum,ilçe ,kasaba yüksek yerler oksijen bol ohh mis gibi. |
Cevap: Nerelisiniz?? ben ilk defa istanbula gittiğimde orda yaşamadığım için o kadar üzüldüm ki anlatamam istanbulda bir günde gördüklerım yıllarca gördüğüm yaşadığım onca şehrin güzellıklerınin bin katı güzeldi çekılmez olan tek şey trafiğiydi eee oda olsun artık yani :) ... |
Cevap: Nerelisiniz?? Ben de İstanbula herşeyiyle hayranım sanat tarihi dersini okuyp ta süleymaniyeyi bi daha gezmek eyüp sultanın havasını solumak bambaşka mesela surları her gördüğümde hüzünlenirim ve bunun gibi milyonlarca duygu.. ama yinede aile hasreti ağır basıyor :( |
|
Cevap: Nerelisiniz?? Kütahyalıyım... :) |
Cevap: Nerelisiniz?? istanbul dünyanın gözbebeğidir..imparatorluklar,sultanlıklar padişahlıklar şehri. ben istanbulda doğdum istanbulda yaşadım gözlerim yine burada kapansın isterim nasip.. |
Cevap: Nerelisiniz?? anamda babamda rizelidur uşaklar saymama gerek yok her kes ler neyle ünlü oldiğimizi bilir zaten :) |
Cevap: Nerelisiniz?? yozgatta doğdum ama bir yaşımdan beri çorumda yaşıyorum |
Cevap: Nerelisiniz?? Annem de babam da Sivasli... |
Cevap: Nerelisiniz?? siirt doğumluyum. bitliste büyüdüm. antalyada yaşıyorum. |
Cevap: Nerelisiniz?? Özüm özbekistan aslen malatya darandeliyim memeketim hatay erzin doğum yerim Hatay iskenderun yaşadığım yer osmaniye kadirli :D |
Cevap: Nerelisiniz?? karadenizliyim ;) |
Cevap: Nerelisiniz?? Konyalıyım. :) |
Cevap: Nerelisiniz?? gonya lıyım |
Cevap: Nerelisiniz?? Ankaralıyim ve sitenize yeni üye olmus bulunmaktayim:))) |
|
Cevap: Nerelisiniz?? Mutluyum... :) Mersin-Mut |
|
Cevap: Nerelisiniz?? Gayseriliyim |
Cevap: Nerelisiniz?? Annem anne tarafi giresun dede tarafi kastamonu Babam kastamonu Esim giresun Bende dogma buyume istanbul Kastamonu da islamasi ve kir pidesi sarimsagi ve cok temiz kalpli insanlar meshur |
SAAT: 02:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.