![]()  |  

re: Nerelisiniz  Medineweb??  Alıntı:  
 isyanda huzur vardır diyen biri :)  |  

re: Nerelisiniz  Medineweb??  sa  çanakkaleliyim peynir helvamız meşhurdur zonguldaklta ikamet ediyorum kömürü meşhur  |  

re: Nerelisiniz  Medineweb??  Sakaryalıyım Islama köftesi ve patatesi meşhur :)   |  

re: Nerelisiniz  Medineweb??  Düzceliyim ama kocaelide ikamet ediyorum Düzcenin tütünü,kocaelinin pişmaniyesi meşhurdur.:)   |  

re: Nerelisiniz  Medineweb??  kırıkkaleliyim.kırıkkalenin ne si meşhurdur deseniz bişi diyemem hiç bieşyi meşhur değildir.en bariz özellik yol ortasından yürümektir heralde.gülümseyen000   |  

RE: Cvp: Nerelisiniz??  Alıntı:  
  |  

re: Nerelisiniz  Medineweb??  ağrılılar;  inzar algı bilge fazilet ebrar ağrı dağı meşhur :)  |  

re: Nerelisiniz  Medineweb??  ağrının etli pidesi meşhurdur vede pek güzel olur tatmışımdır.[/i]   |  

re: Nerelisiniz  Medineweb??  kırıkkalenin makine kimyası ve rafineri meşhurdur.gülümseyen000   |  

re: Nerelisiniz  Medineweb??  1- Niğde  2- Kahramanmaraş 3- İstanbul :)  |  

Alıntı:  
  |  

Rize-Pazar... Çayı iLe meşhur..   |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

MEVLANA diyarı...   |  

Alıntı:  
 MEVLANA diyarı... diye yazdım yani KONYA sonuçda mezarı burda ondan dolayı öle yazdım kardeşim  |  

Alıntı:  
 MEVLANA CELALEDDİN RUMİ kardeşim mevlana celaledini rovi değil:)  |  

Malazgirt'liyim ...   |  

Alıntı:  
 gülümseyen000 Amed  |  

Rize Çayı iLe MeşHur   |  

Çorum--->> Leblebi köylere ayırırsam sabaha kadar kalkamam meşhuru çoktur bizim ellerin...   |  

bi çuval göndersen olmazmı ?  :)  |  

Alıntı:  
  |  

ham maddesi bize ait.yani nohutu biz üretip size gönderiyoruz.sizde hafif makyaj yapıp bize satıyorsunuz :)   |  

Alıntı:  
  |  

sarımsagıyla meşhur olan kasabam taşköprümkasabamın baglı oldugu il çanakkalede en fazla şehit veren şerife bacısıyla ünlü kastamonumdan selam olsun ümmedi muhammede   |  

Alıntı:  
  |  

Cevap: Nerelisiniz??  slm   |  

Cevap: Nerelisiniz??  Balıkesir   |  

Cevap: Nerelisiniz??  ağrılıyım ama memleketimden çok uzak diyarlarda yaşlanıyorum  yaşamak istediğim yer yine ağrı ağrının abdigıor küftesi .mercimekli bulgurpilavı.cağ turşusu meşhur  |  

Cevap: Nerelisiniz??  berfucemedle hemşeriymişim.  keledoşumuz meşhur :)  |  

Cevap: Nerelisiniz??  Aslen selanik olmakla beraber doğma büyüme adanalıyım.   |  

Cevap: Nerelisiniz??  amasya lıyım istanbul da ikamet ediyorum   |  

Cevap: Nerelisiniz??  selamün aleyküm  memleket kayseri ikamet ankara kayseri'nin nesi meşhurdur herkes bilir heralde ben yinede hatırlatayım pastırma, sucuk,mantı ve de erciyes dağı (aklıma gelenler bunlar)  |  

Cevap: Nerelisiniz??  aslen mardinliyim   şu ana kadar mardini hiç görmedimgülümseyen000 doğma büyüme adanalıyım Allahın adamıyımAğzı-Açık000  |  

Cevap: Nerelisiniz??  Alıntı:  
 kayseri mantisi gecenin bir vakti yazılır mı kardeşim?kızgın000 Ankara da nerde bulacağız bu saatteuzgn Sitede Ankara ikamet sayı 4 oldu!!alkış000  |  

Cevap: Nerelisiniz??  erzurumluyum,dadaşım. ama istanbulda oturuyorum. annemde babamda erzurumlu.   |  

Cevap: Nerelisiniz??  Adana.   |  

Cevap: Nerelisiniz??  Alıntı:  
 Ankara da nerdesiniz ??  |  

Cevap: Nerelisiniz??  amed'liyim.  karpumuzumuz meşhur :)  |  
| SAAT: 18:44 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.