![]() |
Cevap: Nerelisiniz?? vatan 58 mekan 07 :) baya hemşehrim var forumda :) |
Cevap: Nerelisiniz?? denizli yok mu :) |
Cevap: Nerelisiniz?? Bitlisliyim .......Ankarada yaşıyorum .....asıl yaşamak itediğim yer Arabistan (: |
Cevap: Nerelisiniz?? Alıntı:
|
Cevap: Nerelisiniz?? manisalıyım. ;) manisanın üzümü, odun köftesi ve mesir macunu meşhurdur. ayrıca şehzadeler şehri olduğu içinde osmanlı dönemine ait çok sayıda önemli mimari eserler vardır. |
Cevap: Nerelisiniz?? aramıza hoş geldinz aişenur hanım c* |
Cevap: Nerelisiniz?? Amasya'lıyım elma basta olmak üzere kırazı ile meshurdur kalabalık olmayan sempatik bir şehir :) |
Cevap: Nerelisiniz?? c*nesrin hanım hoş geldinz aramıza güzeldir amasya elması :) |
Cevap: Nerelisiniz?? Alıntı:
|
Cevap: Nerelisiniz?? D.bakir :) |
Cevap: Nerelisiniz?? van-adana-mersin-İstanbul-taif üçgeninde:) |
Yeni üyelerimiz nereli acaba :) Bakalım kimler nereli ? |
Aslında güzel bir konu. Hemcinslerimizle tanışıp real hayatta da görüşebiliriz. Aslen Gümüşhane liyim. Dedelerimiz Istanbul Kadıköy'e yerleşmişler. Bizde doğma büyüme buralı olmuşuz. Memlekette hicbir bağımız kalmamis malesef |
Bendeniz de; Doğma büyüme, tarihe ve ders kitaplarına Kirazıyla meşhur diyerek geçen, hiç kirazı olmayan bir memleket olan Giresun/ Tireboluluyum efenim . Kiraz yerine fındık dikmişler herhalde .) Ülkeyi batıdan başlayıp baya gezdik. Şimdi ise memlekete yakın olalım diye Trabzon'da ikamet etmekteyiz. Ama bu şehirde yaşlanmak istemem :) Ruhumuz gezgin işte:) |
Memurluk böyle olsa gerek. Trabzon Hükümet konağının yakınında merkez jandarma komutanlığı var. 24 yıl önce oraya çam fidanı dikmiştik. Ne zaman Trabzon dense aklıma o ağaç gelir. Şimdi ne kadar olmustur merak ettim açıkça. |
Alıntı:
Yalnız koca bir Valilik Kampüsü var ne tarafa diktiydiniz 24 yıl önce acaba .))) Latife tabiki ama umarım Kampüs genişletilirken kesilmemiştir. 24 yıl önce dikilmiş bir ağaç ne kadar güzel. Sadakai cariyeniz olur inşallah... |
Kesilmişse çok üzülürüm. Inşallah yakında gelmeyi düşünüyorum. Trabzon, Rize iki ile. Orada bizim kurumlar var. Seminer icin davet ediyorlardı |
Gıresun ve Amasya |
Trabzon Akçaabat ,,,, :) |
Aslen bartın doğma büyüme istanbul |
Bayburt- manisa-istanbul-izmit |
Alıntı:
Güzel yerler Aslen nerelisin .. |
Ben Bayburtluyum klavyem Burdurlugülümseyen000 Burdur yazmışım nerde oldugunu bilmiyorungülümseyen000 düzelttim. Bayburtluyuz. Anne memleketi Manisa izmite yerleştik. İstanbul okul-iş. İzmit yakın git gel halindeyiz. |
SAAT: 08:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.