![]() |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? akp feminist kadın kolları konferansı.:) bizi davet eden yok. ben ali,ferdi,muhsin hoca,mevlüt hönül(malazgirtte gittiğimde telefonu kapalı olduğundan ulaşamadık),fazilet,serpil,kürt mücahide(büşra),klamaz(merve),zaman(kemal),islam(c an),kürtoğlu(mustafa hoca) ile tanışma fırsatı buldum. kürtoğlunun bıyıklarından bir yastık ve yorgan elde edilir rahatlıkla :) kürt mücahidenin yanında psikolojim bozuldu.kız dev gibi 2 metre uzun :) muhsin hoca oğlundan daha genç duruyor,tipi karizması imam ile alakası yok(sakallı,şalvarlı,agallı sanmıştım).şort kot mont güneş gözlüğü sempatik :) sevdiklerine çok aşıksa eşek sıpası der Ağzı-Açık000 arabasına binmeyın binecekseniz son duanızı okuyun.F16 :)) ferdi ve ali zaten okul arkadaşlarım.Allah ikisininde şerinden korusun bu ümmeti :) kemal abi laz kızı(klamaz) aldı hanımlaştı :) (merve nefes alabilirmiyimm? al al ama ama israf etme ve bu günlük son nefesin olsun! :)) ) serpil hoca bir imam ile evli.başörtüsü yüzünden öğretmenliği bırakmış mücahide bir kahraman. |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? bende çok isterim evime davet etmek biraz ayrımcılık olacak ama kusura bakmayın istişare bölümü ögrencilerin gelmesini isterdim.... |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Müslümanın sanalı reeli farklı olamaz.Müslüman müslümandır,ne ise odur.sanalda farklı reelde farklı profilde olanlar iki yüzlülük denilen kişiliksiz konumlara düşerler.karşısındakine nasıl davranması,konuşması gerekli ise öyle davranmalı,konuşmalı ; sanal reel farkı olmamalı. burdaki üyelerin bir kısmı ile görüştüm.burada tanışıp evlenenler bile oldu.bazen düğünlerinede gittik.görüşemediklerimizle de telefonlar ile ulaşabiliyoruz şükür.dünya küçük... medineweb ailesi kardeşlerimizin bir araya gelmesine gelince ; 1-ankarada irfan hoca veya beyza hoca bizi ağırlayabilir. 2-istanbulda esma nur veya merve demir bizi konuk edebilir. 3-adana da talibetun bize adana kebab ısmarlıyabilir. 4-erzurumda dur_hele(muhammed can) tandır kuzusu ısmarlıyabilir. 5-bayramdan sonra mersin veya ankarada yapılacak düğünde,ferdi bizi ağırlıyabilir. 6-ahlatta suhtem abdurrahman gazide bir piknik düzenleyebilir. 7-ağrıda fazilet hoca bizi yurtta ağırlayabilir. 8-esedaullah bizi menzilde ağırlıyabilir. 9-aslı bizleri davet etmediği düğününü yenileyebilir konyada. 10-malazgirtte size keledoş ısmarlıyabilirim. buyurun seçenekler :) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? 3-adana da talibetun bize adana kebab ısmarlıyabilir. hocam artık çalışmaya da başlayacağım ilk maaşımla sizleri tüm medineweb üyelerini tanısamda tanımasamda ağırlamak isterim 1 dönüm bahçem var buyrun gelin başımın üstünde yeriniz var hep beraber oluruz ne güzel olurhyyyyy |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? gönlü bahçasinden kat kat büyük arkadaşım,bende atlayıp geliyorum,sakaraya adana arası kaç kilometredirki zatenAğzı-Açık000bende sakaryaya beklerim,buralı değilim ama ıslama köftesi ve kabak tatlısı en meşhurları.bizzat istişare bölümü arkadaşlarım sizi beklerim,çok emeğiniz var üzerimde cemaat olarak toplanıp gelin |
rabbim misafirperverliğinin ecrini kat kat versinamn* |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? .))) seref duyarız efendim ne demek, bu işin acemiligini attık elhamdulillah. Bu arada birde dügünümüz varmıs, hic olmazsa sebep olur bir araya geliriz. Kendisi ortalıkta yok ama ev sahibi olarak ben hepinizi davet ediyorum. Buyrun hem tanısalım hem muhabbet edelim hem de evleneceklere destek olalım.. |
|
İnş. Muhsin Hoca Bu arada Ferdi mi evleniyor yoksa başka birisi mi?düşünceli000 |
SAAT: 13:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.