![]() |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
"bal arısı,eşek arısı" ikisininde iğnesi var.bal arısının işi gücü vardır, kendisine dokunulmadıkça sokmaz,eşek arısı ise işsiz güçsüz iğnesi uzun (prd dili uzun olacaktı)önüne geleni sokar. eşek arısı merve sultan,adımı bilmiyorsanız karıştırıyorsanız ben ne yapayim. Kimlikteki adım ; Muhammed Ali Can afrn* |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? bana eşek arısı demek intikamım acı olacak 25.gif bence kimlikte hasan hüseyini unutmuşlar. :) |
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? tabi ki isterim özellikle ;Esma Nur c* Göknur c*Mihrinazc*Makbergülünü c*suhtemi,falan görmeyi tanışmayı çook isterim :):) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? bende herkesi çok merak ediyorum özellikle soru -cevaptaki arkadaşlarımı (: geçenlerde aklımdan geçmedi değil yani (: aslında havalar ısınsında bir tanışma pikniği yapsak şöyle en uygun islamii olanından .olmaz mıydı ?? hazır yeri geldi düşüncemi paylaşayım dedim .....iyi ki burdayım,iyi ki sizlerle sanaldan da olsa tanıştım.selametle... |
ali ağaoğlunu arayalım bize bi uçak tahsis etsin bir günlüğüne ancak öyle piknik yapabiliriz Ağzı-Açık000 ahh şu mesafeler olmasaa... |
|
olur tabi arkadaşım,anasayfaya örtüleri sereriz,medineweb mutfağına bağlanırız,ikram bölümünden servis yaparız.sfhfgshsfhsgh..hepimiz katılırız tabiki..hem mutfaktada yok yok yani... yalnız aklıma geldi mangal,ızgara tarifleri yok...piknik dedinmi onlar akla geliyor... bi hafta sonu kararlaştıralım hep beraber pikniğe gidelimc*c*c* |
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? çoook gzel olurmuş ama mesafeler işte benim dügüne gelin ben evlenirken ayrıca piknikte yaptırem ben size :) |
SAAT: 05:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.