![]() |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
gülümseyen000 geç olmuş sayılmaz konyada ki dügünüm pazar günü buyuruunnn beklerim hepinizii tokata çagıramazdım abim çehiz görmeye gelemezdiniz degilmigülümseyen000 |
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? memnuniyetlee.. çok isterim muhsin abi.. siz sölemeden daha ben düşünmüştüm:) mesafede çokk yakın old. için kolay olur .. çok isterim inşallah.. yalnız keledoşun lafını duyunca agzım sulandıı!.. sizden önce ben gelebilirim .)))) |
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Ooo sevindim, Ferdi'yle tanışmak da nasip olur inş. ( Bu arada Ferdi'nin kaçıncı evliliği olacak bu?:) ) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? geldiği zaman kendisine sor olurmu gülümseyen000 |
|
|
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? yağmurla, nurla , esmanur ablayla görüştüm. En çokta esmanur ablayla :) çok seviyodum zaten, eşarbını bile takıym hala :) c* abdülmelik hocam gelin gelin başımız üstüne, ferdide her sene bayramdan sonra evleniyor korkarım esra erola çıksın. durhergele gevezeliğinden bişey kaybetmemişsin. hem ben senin adını alican biliyodum muhammed can nerden çıktı seni hastanede karıştırdıklarını tahmin ediyodum zatende adını karıştırmaları enteresan bi karar ver yanim afrn* |
SAAT: 05:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.