![]() |
Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Ewet arkadaşlar Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? forumdan merve demir ile tanışdım ve tanıdıgıma çoooook sevindim . :) inş ince sızı su damlası ve dua dilencisi ilede tanışırız .:) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? inşALLAH Dostluk zeminleri atıldığına göre geriside gelir..RABBİM sizleri tanıttı görüşmekde kısmet olur inşALLAH...:) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? evet hemde çok mesela şöyle bi davet kahvaltı masası hazılayıp çünkü kahvaltı masaları sohbetini çok severim esmanur abla talibetün ince sizi dua dilencisi iklimya suhtem (inş bizim ders sohbetimizde sıkılmazlar) sonra eğer bizim aöf iştişare den arkadaşlarala göknur, songül abla ,alpert ,mihrinaz,ravza ,nazlı ,takva hep beraber tanışıp kuşmak isterim alkış000alkış000 ayyyy keşke gerçek olsa |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Ne güzel olurdu yaaa :)) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? ALLAH razı olsun elvin meyra :) sıkılmakmı...insanın sevdikleri ile beraber aynı ortamı paylaşması bana göre yaşanılası bir şey. Bellimi olur toplanırız belki diyorum ve sizi ikram bölümüne davet ediyorum.Hadi buyrun:) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? kişiye göre değişir tabi ama reeldede olsa sanaldada olsa Allah sonunda pişman olacağımız kişilerle karşılaştırmasın |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? bende kesinlikle tanışmak isterdim,bazen toplansak ne güzel olurdudediğim olur.su damlası,esmanur,suhtem,elvin,sevay,aslı,ravzam,tal ibetün,tabiki mehmet akif...fecr hocam,abdülmelik, görüşmek isterlermiydibilmem ama ben hepsiyle ayrı ayrı görüşmek isterdim.aa bide la diyebilmek...uzun zamandır uğramıyor ama kalıcı iz bıraktı |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? reel ne ya ? cahillimi mazur gorun |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
birde kalıcı iz bırakanı söylemişsin bu laf hoşuma gitti gülümseyen000 Alıntı:
Alıntı:
|
SAAT: 11:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.