![]() |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Alıntı:
Alıntı:
tabiki hele bi düşünsün derim Huzeyfe sen de 7 siktan sadece bi tanesine kabul ederim i ekledigine göre hanimlarin tepkisini biliyosungülümseyen000 Bu hassas konu üzerinde cok konusmamam gerektiğini dusunerek saygiyla selamlarim efendimsopa000gülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? "Kızının üzüldüğünü gören Allah Resulü (sallallahu aleyhi ve sellem), damadı Hz. Ali (ra)'in bu arzusundan vazgeçmesini istemiş, eğer vazgeçmezse ancak Fatıma (ra)'yı boşadıktan sonra evlenebileceğini bildirmiştir. Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) kızının bu konuda üzülmesini istemediğinden dolayı, böyle bir evliliğe karşı çıkmıştır." ona bunu hatırlatırdım :):) |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? esmanur abla ile hacıysk hiçbiri seçeneğini seçmişler acaba onlar ne yapardılar merak ettim :))) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? rasulullah'ın idare ettiği gibi idare edebilecek babayiğit varsa buyursunlar efendim....ayrıca bir hoca (ki erkek ve iki eşli idi) demişti ki bir sohbetinde; bir adama beddua edecekseniz, bu devirde 2 eşli olması ona beddua olarak yeter :) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? ArO* |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? ben henüz evli degilim ama bunu düşünecek olan adamın yapacaklarıma katlanacak kadar gücü olmalı fazla söze hacet yok. |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? sebep? alllahü tealanın, 1 eşten 4 eşe kadar olan evliliklerde; aralarında ayrım yapılması ve hepsine eşit davranılması şartı var bu devirde bunu yapacak olan, allah korkusu olan birisi ise; bir değil beş değil 100 kere düşünmesi gerek allah korkusu da yoksa herşey beklenir zaten mesele; sevgilinin elini tutmak değil, tuttuğun eli bir ömür bırakmamaktır!!! |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? bu asırda ikinciyi almak isteyen erkeğin duası : ALLAHIM BELAMI VER LÜTFENN !! amn*amn*amn* :) |
|
SAAT: 07:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.