![]() |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Alıntı:
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Bir daha mı? Allah korusun, Allah göstermesin... Töbeeeee.... :) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Bosarim ceketine kadar da alirim |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Mumin erkeğin göz menzili; YÂR ile YER arasindadir! |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? 1.4.6.sklar arsinda karrarsiz kaaldim25.gifsopa000gülümseyen000simdiĺik no pprobĺem |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? bi taneyi idare edemiyor ikinciyi nasıl idare etsin.. ...şıkkınada bayıldım yanigülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? demekki çocuklarım için ,mecburen kabul ederim ..gibi düşünceleri baya aşmışız..nerede o eski sadakatli eşlr..aaah aaahh:) diyen birisi çıkarmı acaba:):) |
|
Alıntı:
ne bileyim belki çocuklarım için katlanırım diyen birini bulurum belkim diye düşündüydüm...oldu galiba:):)gülümseyen000 hassas bir konu haliyle...tabiki temkinli olunmalı...hayat neler getirir götürür bilemeyiz..işte..felan..filan.. tövbeler olsun geri adım atmam...gülümseyen000 gülümseyen000c* yok yok hala fikrim sabit..araya hiç parazit girmemiş..görüntü net..sfhfgshsfhsgh |
SAAT: 07:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.