![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü abla kalamin eklamin olmasın kalemin çoğulu olarak..:) üç kız öğrenci kütüphaneye gitti ve mescid de(fi harfi cer) dörtsaat oturduk onlara dikkat edermisin?cemi ve müenneslik konusunda özellikle... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü فصف طالب وحد sınıfta bir öğrenci var ( fissaffi talibun vahidun) زهبت الى لمكتبت ثلاث طالبات Üç kız öğrenci kütüphaneye gitti ( Zehebet ilel medreseti selasü talibun) قرات عاءشة سبع صحؤ Ayşe yedi sayfa okudu ( Karaeti Aişetü seb'a suhufin) جلسنا اربع سعة ف المسجد Mescidde dört saat oturduk. ( Celesna erbea seatin fil mescidi) اشترىت ثمانىة اقلم Sekiz kalem satın aldım ( İşteraytü semaniyete eklami ) ف لىوم ندرس ست ساعة Günde altı saat ders yaparız ( Filyevmi nedrusu sitte saatin ) Düzelttim :):) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü selasu talibatin diyecektik cemi müennes olacak talibatin:) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 11-19 arasındaki sayılar on iki adam geldi cümlesini açıklar mısınız? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
racülen temyiz mi oluyor temyizde mümeyyez de müzekker uyumlu |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra dikkat et 12 sayısı nasıl oluyordu isna aşara |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü kitaptan bakıyormusun örneğe ...müzekker müennes tekil çoğul gibi özelliklerini bakmanı isterim |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ikisi de müzekker çoğul galiba |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü evet esra farkettiysen 11 ve 12 sayıları temyizle uyum içinde yaşıyorlar.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü kitaptaki yanlış cümleyi düzeltelim:) sınıfın kitaplığında 19 hikaye var ...bunun doğrusu nasıl olacak? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü gıssaten değil de gıssa mı olacak abla |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra kuralımız neydi.. harekelerimiz fetha yani mansup temyizimiz tekil olacaktı temyizin yanındaki temyizle aynı cinsten olacaktı diğeri ise zıt şimdi kıssaten müennes yanındaki aşraten müennes burası doğru peki tısate nasıl olacaktı? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü şöyle diyelim temyizin yanındaki cinsiyet yönünden temyize uyar diğeri uymaz...karışmıyor böyle.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü tisate müennes gelmiş burada galiba müzekker mi gelmesi gerekiyor yani anlamadım uzgn |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü evet esra bu örneği aklında tut başka örnek verelim... onu on dört ay bekledim cümlesini açıklayalım diğer cümleyle karşılaştıralım lütfen... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü arbeate müennes temyizi şahran müzekker müfred mi |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü rabbim zihin açıklığı versin |
aşere da şahran gibi müzekker olmak zorunda kural budüşünceli000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü amin..Allah razı olsunc* |
|
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ondan on iki pınar fışkırdı bu cümleyi yorumlayabilir misin? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bu çalıştıklarımızı not al esra alıştırmaları çözerken lazım olacak...sana çözdüreceğim çünkü alıştırmaları |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü sayı 12 olduğu için temyizle sayı birbirine uymak zorunda yani isnete müennes temyizi de müennes |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ben hiç bilmiyorum sen yine iyisin :):) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü anlatırız sen yeter ki iste:) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü biraz üstünde durdum bu konunun ondan yoksa benimde hiç bir bilgim yok :) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü o on üç yaşındadır cümlesini açıklar mısın? |
|
temyizi senete müennes |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü takipçi olacağım maşaallah cezakaallahu hayran umarım doğru yazdım:):) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Nurşen abla cezalı o bütün kitabı çözecek:) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü nurşencim niye cezalı:):) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü film izlerken bir yandan da bizi izlemediği için... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü büyük suç bencede:)(: |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü selamün aleyküm kızlar ders bitti öyle geldim sanırım :) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü nurşen abla niye cezalı ya düşünceli000 |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra on üç sayısı selase aşreten oluyor şimdi temyiz senetendi senetenin yanındaki onlar basamağı yani uyumlu aşreten ama gözünden ırak olan selase zıt |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü iyi yetiştiğime sevindim :) |
SAAT: 03:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.