|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Musab27 osymde aday işlemlerine giriş yapınca görebilirsin | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Herkes tatilde mi ki burası çok hareketsiz :/ sonuçlar açıklanınca birde tercih zamanı yoğunlaşır iletiler sanırım | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Valla 2 gündür her 5 dk da bir kontrol ediyordum ÖSYM sitesini. dün gece de baktım. hiç aklıma gelmedi ais ten soruları yayınlayacakları. resmen işkence yapmışlar. tek tek soruları tıklayıp kontrol ettim.  Sözel de 47 emin olduğum 10 muallakta kalıp hatırlamadığım ve 3 yanlışım var. sayısal da 10 doğru 4 yanlışım var yani tahminen yaklaşık sözel 50 sayısal 9 diploma :61 ve hala İstanbul gelir mi emin değilim?acaba puanlar ne kadar yükselecek. :( ha muallakta olduklarımın hepsi yanlışsa. 45 sözel 9 sayısal gelir. Rabbim neresi hayırlıysa orayı nasip etsin... İnşallah tüm arkadaşlar diledikleri yere yerleşir. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü s.a arkadaşlar çok geçmiş olsun hepimize :) sözelde 52 sorudan bi yanlış ikisi muallakta..merdiven sorusunu boş bıraktım sadece çok kararsız kalmıştım onda iyi ki işaretlememişimskr ve sözel mantıkmahcup000 hiçbirini yapamadım bilmiyorum beynim durdu heralduzgn matamatikten de 3 soru yaptım 3 netim var gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 bakalım ne olacak hayırlsı... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Diploma notumm 3 küsürdü öbp 63.200 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü dgs 230 puanla ilitam gelir mi yardımcı olur musunuz cevap bekliyorum mahcup000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Büşra umudunu kırmak istemem ama ben bu sene 260 ın altına ilitam olacağını sanmıyorum. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Geçen yıl ki kontenjanlarda tüm ünilerde azalmaya gidildi. toplamda 911 kontenjan iptal edildi. yani geçen yıla nazaran sıralamada 911 kişi aşağı gelindi. en düşük d.bakır ilitam 251 puanla almış en son öğrenciyi. bu sene 255-260 puan altına ilitam zor görünüyor. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 | 
| SAAT: 04:14 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.