|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 4+5+.. sorusu hariç diğerlerini bende aynı yaptım.. Ve evet bende o kolay yaş problemi sorusunu yapmak üzereyken kağıdımı önümden aldılar sopa000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sonuçlar bir hafta içinde açıklanacakmış İnşaAllah hayırlı olur hepimiz için | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Nerden öğrendiniz 1 haftada açıklanacağını acaba "fedra " | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Rukal alemsin yahu. Bir an kendimi korku filmi seyrediyor gibi hissettim. Kalemi boğaza saplayıp aşağı atmak aman Allahım :)) sizlerden korkulur. İyi ki ilahiyat okuyorsunuz :)) Ben sınav sonucundan ziyade sıralamayı merak ediyorum. Geçen yılın yerleşme sıralamasını bilen yok mudur :(( | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sıralamaları açıklamıyorlar puana göre tercih yapıyoruz ben öyle biliyorum | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Beklemekk beklemek.. İnşallah hayırlı güzel neticeler alırız bu beklemelerin sonunda.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaslar sorular ve cevaplar açıklanmış bakabilirsiniz | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ben baktım 53 doğru 7 yanlışım var emin olamadıklarıma yanlıl dedim ama en fazla galiba 8 yanlışım çıkar hesaplamama göre 286 küsür puan yapıyor sizce marmara örgüne girebilir miyim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü nerede açıklanmış yahu ben bulamadım :( saf saf bekliyorum valla | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Maşallah tebrikler necibe :) dip notun kaçtı? Bende ilk kez dgsye girdim daha önce giren tecrubeli arkadaşlar sanırım tahminde bulunabilirler | 
| SAAT: 04:14 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.