|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 inşaAllah ablacım inşAllah hakkını verenlerden oluruz c* | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü hem kpss hem dhbt hem dgs üçü bir arada seneye işimiz zor gibi... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü nurşen abla tercih yapacak mısın..sivasa kimse gelmez belki keneden dolayı... | 
| 
 kesinlikle ben ilk defa gireceğim kpss dhbt ye tecrübelerinle bizi aydınlatmanı bekleriz sevdacım :):) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü S.a arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun herkese Ben açıkcası üzüntümdenmgiripte bir şey yazamadım buraya çünkü hala şoktayım puanım bana göre inanılmaz düşük geldinsadece 7 yanlışım vardınyüzde 90 emindim hatta ekstra 10 yanlış olsun dedim kendi kendime nasıl hesaplandı cvplara nasıl bakıldı bilmiyorum ama puanım resmen 258 sıralamam 4 binlerde resmen yıkıldım istanbul örgün beklerken şuan hiç bir ilitama yerleşememek var.sizce hala umut var mı | 
| 
 | 
| 
 necibe neden üzülüyorsun kardeşim İstanbul olmazsa başka bir yer daha hayırlıdır. Yalnız yanlış cevap konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum. Neredeyse doğrulardan kırpmışlar diyesim geliyor..:) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü kpss ve dhbt için ben ihtiyaç uzaktan eğitimi öneririm  .... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sa arkadaşlr benim dgs puanım258 sıralamam 4052 öbp ise 73 sorum ise öbpnı dgseye eklenmiş halimi yoksa bizmi eklicez | 
| 
 keneden bir öğrencimin annesi öldü...vaaden gelirse herşekilde bir sebep olacak elbet ama insan korkmadan da edemiyor...sivasın puanı bildiğim kadarıyla düşük ....not:yarın pikniğe gidiyorum :)paşabahçeye...buyrun gelin:) | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.