|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü hepimiz için hayırlısı olsun inşaAllah bu sene ilitam olsa bile kararsızım ben hayırlısı olsun Rabbimiz bizi bizden iyi tanıyor ben kpss dhbt ye de girmedim daha diğer bölümden alttan derslerim de var ilitam gelmezse bu sene hiç üzülmem hakkımızda hayırlısı hepimiz için. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü forum niye sessiz herkes tatile mi gitti :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Allah razı olsun fedra nasıl alt bölümden derslerin var anlamadım. kaç net geldi puanın kaç merak ettim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü puanımı hiç söylemiym bu konuda konuşmak istemiyorum :) seneye inşaAllah hayırlısı diyarbakır gelse de istemiyorum bu sene. istanbul ilitama taktım hayırlıysa inş ilahiyat bölümünde değil alttan derslerim musab27 kardes nurşen abla sen ne yaptın ? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Puanin eklenmis hali buysaa bi bu sinava niye girdik !!  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü uzgn | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Fedra anlamadım valla. İlahiyat değilse neyden alt derslerin var. Puanın kaç söyle ki belki bir fikrimiz olur. İstişarede bereket vardır. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 türkiyedeki eğitim sistemi maalesef ... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 valla musab kardeş ben de anlamıyorum ama bu sene ilitam istemiyorum zaten hayırlısı da bu kesinlikle anladım hepimiz için hayırlı olur inşaAllah evet000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Mihrinaz hocam ne kadar yapıcı yaklaşmissiniz olaya içim rahatladı :) çalışmadan emek vermeden olmaz elbet. İnşallah basaranlardan oluruz hayırlısıyla. | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.