![]() |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Herkese geçmiş olsun İnşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur.c* Özlem abla seneye tekrar mı hazırlanacaksın İstanbul olması için |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Peki öyle olsun. Hayırlısı. eymenn necibe nerde yahu. Merak ettim nere geliyor? |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Mai hocam kusura bakmayin benim kafa karışıklığıma geldi şimdi anladım olayı.. hayırlı olsun puanınız sıralamanız gayet güzel, gönlünüzce olur inşallah yerleşme de. |
Cevap: DGS İstişare Bölümü asilem kaçıncı kez girdiniz Fedra biz seneye deneyelim! |
Cevap: DGS İstişare Bölümü İlk girişim bu dgsye leyla kardeş. |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
Allah razı olsun esracım bu sene olmaması benim icin daha hayırlıydı zaten sınava da hazırlanamamıştım gerektiği gibi hem girmem gereken başka sınavlar var seneye bakalım hayırlısı acelemiz yok :) seninle birlikte gireriz belki esra c* |
Cevap: DGS İstişare Bölümü sınav sonuçlarınız hayırlı olur inşallah ilitamda hepinizi görmeyi umuyorum inşallah ... |
bu sene zor zaten leylaa hayırlısı inşAllah |
|
Cevap: DGS İstişare Bölümü asilem ve puanı yüksek arkadaşlar sınava nasıl hazırlandınız kaç soru çözdünüz elazığ ilitam düşük puanla alır olmaz mı |
| SAAT: 08:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.