|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü tercihler nezamana kadar yapılacak arkadaşlar | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü dgs sınavında anladığım kadarıyla 60 soruda en az 35 çözmek gerekiyor.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 sevdacım sen neden girmedin sivas ilitam istiyordun hatırladığım kadarıyla | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Kazananları  tebrik   ediyorum.   Kazanamayanlardan  olarak her  sene  sınav  var  tekrar  tekrar  denenir  hiç  sıkıntı  yapmayın.  :) | 
| 
 ben de sendenim nurşen ablacım seneye tekrar gireriz inşaAllah sıkıntı yok :) | 
| 
 Yok Sevda'cığım daha yüksek sayıda çözmen gerekir. Eğer 60 sorunun tamamını çözeceksen en az 48 doğru olacak gerisi yanlış olsa bile ancak kazanılacak puan gelir.. | 
| 
 İnşaallah ablacığım dert sıkıntı olmasın. Bu sene zaten bir yerlerde görevler bizi bekliyor. Öncelik vazifelerimizin hakkını verelim... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü fedra herşey nasip..ben sınav sonuçları açıklanmadığından dolayı kaldım diye dgs başvurusunu yapmamıştım derslerden geçincede başvuru tarihi geçmişti ... senin de sınavın hayırlısı olsun eğer yerleşemesende deneyim olur yani hiç belli olmaz bu işler nasip varsa... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ben kpss de 26 soruda 13 doğru 13 yanlış yapmıştım bunda da 30 doğru 30 yanlış yapsam geçerim diye düşünüyordum... | 
| 
 aynen sevdacım biz seneye grubumuzla tekrar gireceğiz gibi gözüküyor :) hayırlısı belki nasip aynı yılda kazanırız | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.