|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Inşallah gelirsin abla sivasa... sivas da kiralar yüksek mahcup000en kötü ev 600 tl | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 250 ile geçen sene yerleşenler olmuştu sanki yoksa yanlış mı hatırlıyorum acaba... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bu sene herkes aynı şeyi söylüyor fazla yanlış var ve puan eksik sanki dgs puan hesaplamalarında yüksek çıkıyor ama herkeste en az 10 puan eksik.peki sizce kazanabilir miyim ilitam:( | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü kübra anladığım kadarıyla  arkadaşlar puanın öneminin olmadığını sıralamanın önemli olduğunu belirttiler...inşallah yerleşirsin.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü maşallah darısı bize.. sınava girmeden önce ne yedin içtiniz acaba ... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çok kötü durum bence 286 beklerken gelen puan.sizce ilitam gelir mi | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Musab27 arkadaşım sizin de puanınız eksik bence gerçekten bu netle marmara örgüne girmeniz gerek | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü bence sayısal da yapmak çok önemli gibi geldi bana ... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sınava girmeden önce çalışıp da kazanamayanlar nerde hata yapıyor acaba o kadar emek veriliyor yine sonuç hüsranuzgn | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alemsin sevda ;) sen arapça çalıştırmadın diye hırs yapmıştım. şaka bir yana. Ben zaten ea cıyım. Gerekli önerileri sınav öncesi yazdım arkadaşlara. Sana gelecek sene için tavsiyem. En azından son 2 ay günlük soru çöz türkçeden. En az 200 soru. Ve sınavda sakin kal. Ben sadece 2013 ve 2012 çıkmış türkçe sorularını çözdüm. Ders hiç çalışmadım. Geçmiş tecrübemden faydalandım ama Rabbimden de istanbulu çok istedim. Kendine hedef seç ve çalış. Rabbim asla emekleri boşa çıkarmaz. | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.