![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Esselamun aleykum.. Allah forumu kurandan ve emegi gecen kardeslerimden razi olsun insAllah.. Sonunda faydalanabilecegim bir yer buldum.. Bu sene kacirdim sinavi, gelecek yila kadar hazirlanip girmeyi dusunuyorum.. Forumdanda bu konuda istifade etmek istiyorum.. :) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü InşAllah kardeşim hoşbuldum.. Allah razi olsun :) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mülakat sınavında ilmihal de en az yüzüne okuma kadar önemliymiş ...ezberlerle uğraşıyım derken ilmihali ihmal etmeyin derim... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü İstanbul için sonuç bekleyen arkadaşlar sonuçlar aciklandi |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bende merak ettim inşallah güzel haberler verirler.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü selamiye siz mülakata girdiniz mi? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mulakatı kazanan arkadaşlarımız nerdesiniz |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sivas için kuran öğreticiliği sınavı başvurusu yarın son ...ve sınav paazartesi imiş ... birde perşembe ile pazartesi tıpkı ha ile he harfi gibi benziyorlar birbirlerine ....düşünceli000 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü adem sevda girdinmi mülakata..bu arada songül ablam da mülakatı geçmişti..göreve başladımı acaba.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü benim sınav pazartesiymiş inşallah pazartesi günü bir türlü gelmek bilmeyen mülakata gireceğim.. bugün kuran kursunda hocam bana güzel okudun dedi beğendi ama da harfine ta diyor banada deme diyor besmelede yanlış anlam veriyormuşuz diye..bende bilemedim araştırdım bir yerde tabut dediğimiz ta gibi çıkacak yazıyordu... songül abla göreve başladı hatta ben songul ablayı sorularımla çok yordum Allah ondan razı olsun her seferinde yardımcı oldu bana... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: DHBT İstişare bölümü birde bu (DA) harfini ed diye cezimli okusak dal harfi gibi okumamak için ne yapmalıyız? |
dal harfinde ed derken dil üst dişlerin ucuna yakın kısma yavaşça dokunur aynaya bakarak iki harfi de çıkarmaya çalış. dudaklarının nasıl değiştiğine bak |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bu harfleri günlük hayatta çıkarmadığımız için zor oluyor.. ayna karşısı güzel bir fikir denedim ..ha harfinde alt çene gidip geliyor sanki değil mi? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü istişareden istişareye s.a arkadaşlar :) dhbt kitabı almayı düşünüyorum yeni sisteme uygun hangi kitabı önerirsiniz acaba ? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sevda dhbt sınavından kaç aldın en son 90 hedefine yakın mısın |
Cevap: DHBT İstişare bölümü aleykum selam dhbt :72 bakalım 90 hedefim için çalışmak lazım ve ben daha hiç başlamadım...inşallah hakkıyla okuyan kazanır bu sınavı .... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü inşAllah kaynak kitabı aldın mı sevdacım ihtiyac uzaktan eğitim haricinde nasıl bir hazırlık içinde olacaksın |
Cevap: DHBT İstişare bölümü önerebileceğiniz dhbt kitabı var mı arkadaşlar ? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü kitap almadım önceden de almamıştım onun için kitap kaynak öneremeyeceğim... inşallah arkadaşlar bu konuda kaynak bildirirler... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü dhbt dersi için nasıl bir çalışma yapalım fikri olan var mı? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü şuan dhbt uzaktan eğitim dersini canlı izleyen var mı? |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü evet huseyin kazan hocanın dersindeyim.. |
Sevda bilgilerini bizlerle paylaşırsan memnun oluruz, hayırlı dersler...:):) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü ınşallah paylaşırım... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü dhbt yada mbsts adı altında piyasaya sürülen kitaplar , istenilen hedefe ulaşmak adına pek sağlıklı değil gibime geliyor... bence en mantıklısı : diyanetin önerdiği kitaplar temin edilip medineweb gibi aktif bir forumda 15-20 kişilik bir gruba görev dağılımı yapılarak özetler hazırlanabilir daha sonra bu özetler grubu oluşturan üyeler arasında paylaşılır . . . !çay-kahve000 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü aof kitaplarini atmadiysak en onemli kaynagimiz olacakmis ki ben attim😐 Derslere planli calismamiz calistigimiz konuyu bol sorularla pekistirmemiz lazim insallah iyibir calisma yapabiliriz.... |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü Ne zaman başlıyoruz |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sa arkadaşlar dhbt sınavına çalışıyomusunuz |
Kendi adıma daha çalışmaya başlayamadım. Fakat muhakkak bu çalışmalara başlayan üyelerimiz vardır. Bizlere soru cevap şeklinde de paylaşımlar yaparsanız memnun oluruz. :):) Hepinize başarılar dilerim.. |
Oabt calisiyorum su an.aslinda dhbt de calismis oluyorum.gül gibi puanim yandi 2.kez girecegim.insallah bu defa alim olur |
Alıntı:
o gül gibi puanı yine alırsınız , her zaman başarılarınıza şahidiz, :):) |
Alıntı:
|
selamun aleykum arkadaslar hadıse ve yasayan dunya dınlerıne ağırlık verildiği söyleniyor? konuların dağılımı nasıl bilen var mı acaba? |
Alıntı:
Uzun zamandır sizi aramızda göremiyorduk, iyi ki buradasınız.. Dhbt sınavı 2 yıl önce yapıldığında artık öss'nin hazırladığı sorularla cebelleştik. Çünkü Yaşayan Dünya Dinlerinin neredeyse tamamını ezberlemek zorunda bıraktılar.. Mecusilikten, Hint Dinleri, Çin ve Japon Dinleri ne kadar gereksiz bilgiler var ise su gibi ezberlemek gerekiyor. Bu dersi işlerken hep sıkıntı yaşıyorduk ne gerek var bunları öğrenmeye diye şikayet ederken sınavlarda bu konuları görünce şaşkınlığımız daha da arttı. :) Ayrıca 2. Sınıf Bahar Dönemi konuları fazlasıyla sınavda çıkıyor. Sadece genel tekrar yapın hocam nasıl olsa bu derslere aşinayız. :):) |
Alıntı:
|
DHBT için neden hiç hareketlilik yok..? Tek-tük girecekler var galiba : ) |
SAAT: 05:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.