![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: DHBT İstişare bölümü dhbt ve kpss sınavında baraj 60 bu 2 sınavın ve mülakatın ortalamasına göre en yüksek puandan alım yapmaya başlanacakmış hocalarım. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü fahrilik için baraj 60 olmasın...dhbt sınavında baraj yok diye biliyorum ben... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Görevlendirme İşlemleri 1-Görevlendirmeler 2014 yılı KPSS (DHBT) sınavı ve sözlü mülakat puanının ortalaması alınarak puanı en yüksek olandan başlanmak süretiyle, 2-Ortalama puanların eşit olması halinde 2014 yılı KPSS (DHBT) puanı fazla olan, bu puanında aynı olması halinde, hafızlık ve öğrenim durumu sırasına göre görevlendirmede öncelik verilecektir. 3- İhtiyaç olan ilçelerde 2014 KPSS (DHBT) puanı 60 ve üzeri puan olan müracaatçı olmaması halinde KPSS ( DHBT ) ’ye girenler arasından İl Müftülüğü sınav kurulunca yapılacak mülakat sınavı neticesinde en yüksek puan alandan başlanmak süretiyle görevıendirmeleri yapılacaktır. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Alm oldugu taktide atamaya hak kazanmak icin ise ayrica mulakat yapilacak. Maalesef her gecen gun isler zorlasiyor. |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü bu sistem bana çok mantıksız geldi ... |
veray Rabbim gireceğin yere doğrulukla ve sıdk ile girdirsin, çıkacağın yerden doğrulukla ve sıdk ile çıkarsın, Rabbim katından seni destekleyecek güç ve kuvvet nasip etsin, yolun açık olsun inşallah... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü fahri kuran kursu öğreticiliği anladığım kadarıyla geçici öğreticilik ...doğum,askerlik gibi boşalan yerlere görevlendirme gibi. eğer böyleyse hiç adil değil Allah hakkımızda hayırlısını versin... |
fahri öğreticilik zaten bu şekilde değil miydi? kadrolunun yanında her an gidecekmiş gibi bekleyen yardımcı mahcup000 |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü [QUOTE=nurşen35;360358]veray Rabbim gireceğin yere doğrulukla ve sıdk ile girdirsin, çıkacağın yerden doğrulukla ve sıdk ile çıkarsın, Rabbim katından seni destekleyecek güç ve kuvvet nasip etsin, yolun açık olsun inşallah...[/Q |
Ben başaracağına inanıyorum, sende de inan. Bu yolda Rabbim kimseyi yalnız ve çaresiz bırakmaz. c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar bişey duydum ama doğruluk payıını araştırmadım bilmiyorum.22 şubat ta mülakat olacakmış diye bir duyum aldım.sizlerde böyle birşey duyan oldumu? |
Bende 22 Şubat mülakat günü, başvurular 25 Aralık diye biliyorum. Her an herşey değişebilir, ileriki günlerde doğruluğu anlaşılır... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Moral bozma amaçlı demiyorum.gerçekçi olmak lazım. kuran kursu adayları ihl 90 önlisans 85 lisans 80 den aşağı puan alanlar 2015 sonuna kadar umutlanmasın. imam hatip ve müezzinler 75 yukarısı yerleşir. bu bir kehanet değil doğru görmektir. |
bizim osmanli turkcesi canli derste yazdi arkadaslar 22 subat mulakat diye... |
Aralkta basvurusu yapilacak olan kadrolularn subatta girecegi mbsts oldugu soylendi. Bence Dib resmi sitesi dsnda soylenenlere cok kulak asmamak lazm.Kko almlari olmayacagna dair haberler dahil buna.Cunku bzm muftulukteki hocalarmz snavn daha yeni gectigin braz sabrli olmak gerektigini almlarn olacagni soyledi. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü diyanetimiz artık bir açıklama yapsada bizde öğrensek durumumuzu hayırlısıyla ... düşük alanlar ümitli yüksek alanlar ümitsiz tam bir hikaye oldu bu iş... bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz..... sabırsız olabiliriz çünkü hayellerimiz var ... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Bugün mülakata girecek arkadaşlar vardi. Nasil gecti acaba? |
verayy seni merak ediyoruz. Mülakatın nasıl geçti, bizi merakta bırakma mahcup000 |
6 kişi alınacakmış. 41 kişi başvurmuş. Çoğu hafız ve imam hatip mezunuymuş Ön lisans pek yoktu dedi.En yüksek DHBT 76 puanmış. 2-3 satır yüzünden Kur'an okumuş.Okuduğu yerden tecvit sormuşlar Hangi ezberlerin var demişler. Nebe suresinin 2. sayfasından sormuşlar Allah'ın Zati ve subuti sıfatlarını sormuşlar bir kaç özel soru sormuşlar Aklımda kalanlar bunlar |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Nurşen seni merakta bırakmamak için cevap verdim. Bakalım Veray'ın anlattıklarının ne kadarını nakledebilmişim. Acaba Veray bana kaç puan verecek |
Alıntı:
Ben bu kadar bilgiyi bir solukta aktaramazdım. :):) ArO* İnşallah verayy bize hayırlı haberler verir... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü selamünaleyküm arkadaşlar ben mülakat için nereye başvuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız bilgi verirseniz sevinirim :))) |
Siz hangi ildesiniz? Eğer İstanbuldaysanız başvuru 14 kasımda bitiyor. Halledemezseniz. yardımcı olurum. |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü bende verayı merak ettim imdi..ne hissetti acaba:) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Arkadaslar il muftulukleri ilana cikiyor degil mi, Gecici ogreticilik icin |
|
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü s.a arkadaşlar ben düz lise mezunuyum ilahiyat aöf 2. sınıfım.kpss 71 dhbt 70 aldım ortaöğretimden girdim sınava .ben bu şartlarda kadrolu veya fahri kkö olabilirmiyim? diyaneti arıyorum bir türlü çıkaramadım |
Cevap: DHBT İstişare bölümü acil yardım bekliyorum yarın son gün |
Cevap: DHBT İstişare bölümü elinizde imam hatip lisesi veya ilahiyat önlisans olmadıkça malesef düz lise mezunu sayılıyorsunuz.ve muracaatınız kabul edilmeyecektir. kpss ve dhbt sınavlarınız 100 bile olsa o iki diplomadan birisini ibraz etmedikçe işe yaramıyor diyanette. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sivasta olan arkadaşlar aralıkta mülakat varmış duyurulur...bilgi müftülükten.02.12.2014 sınav tarihi |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü teşekkürler |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü ekders karşılığı 30 saat.ortalama bin lira alıyorsunuz.bol bol birikim yapılabilir :) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar diyanetin okul öncesiyle ilgili projesiyle lgili bilginiz varmı.. Aslında onu değerlendirmek lazım..lazım olmasına lazımda müftülüklerden mi alabiliriz bilgileri acaba |
SAAT: 05:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.