![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Tebrik ederim mehmet akif , çok stres yapmıştın, notun iyi c* |
Hayırlısı olsun, msl* Tebrik ediyorum hocam evet000 |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burda sayısal veriler var arkadaşlar |
|
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar ben batmışım yaa. 65 almısım dhbt2 cok kotu yerlerdeyim resmen.. |
Allah'ü Teala'nın izniyle yolumuz hiç bir zaman kapanmaz, bende buna inanıyorum :) |
Lalü , üzülmeni gerektirecek bir durum yok birtanem , sakın üzülme mahcup000 Elimizden geleni yaptık, nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. Benimde puanım düşük seninle aynı sayılır 66 aldım. Hiç kimse kendini yıpratmasın, ben hep derim ya nasipte varsa azıcık bir puanla bile olsa o nasibin gelir bulur seni, Rabbimizin kapıları çok Elhamdülillah bir kapısı muhakkak açılır bizlerede Şimdi İlahiyat derslerine sarılma vakti. c* |
Fahri kuran kursu öğreticisi kadrolu değil galiba..Yani fahriler de bu son sınava göre mi mülakata çağrılıyor. Sizin ayrıcalığınız yok mu? Kusura bakmayın sorularım için. Ama doğru bilgiye ulaşmak çok zor. O yüzden bu işin içinde olanlardan bilgi almak daha doğru. Allah razı olsun |
|
|
|
|
Ve Aleyküm selam makber gülü Tebrikler , hayırlısı olsun. Gel artık da bu özlem bitsin karşılıklı sohbet edelim. c* c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bundan sonrası nasıl olacak diyanet bizi mulakata mı çağıracak yoksa sadece kpss tercihlerini mi yapacağız..birde mülakata 25.000 ile 30000 arası kişi çağırılacak diyorlar siz ne düşünüyorsunuz acaba? |
O Kadar insanı yerleştirecek kadro var mı? Bana rakam çok fazla geldi ... Çağrılan kişilerin yarısından fazlası eleniyor ama bir dönem için fazla diye düşünüyorum. |
Başvurulara göre puanı yüksek olanlardan çağırıyorlar 3 katınana kadar Mülakat puanına göre ise atama oluyordu . ben başvurmuştum ama çağrılmadım. bence bu yıl yine bu şekilde olur. |
Sonucun için demsl*czk* Rabbim hepimiz için en hayırlı ne ise onu nasip etsin. Nasip ettiğinden de gönlümüzü razı eylesin |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Bu durumda mülakata çağrılacakmış gibi hazırlık yaptığımızı düşünelim. Tecrübeli hocalarımız , bizlere nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda bilgi verebilirler mi? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü hocalarım 78 puan almışım durumum ne olur (: |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Arkadaslar herkese gecmis olsun.Rabbim hayrli kapilar acsn.guzel hizmetlere gelelim ins. Benim de puanim 80.3 Sralama 2200 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü napalım tecvid ve kuran okuma calışmalara devam edelim mi?fıkıh sorusu falan gelirmi?mülakata giren tecrübeler bizimle paylaşım lütfen.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Bende 81 puan almışım. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü benimde kpss 79,53 dhbt123 puanım 85,977 sıralamam 575. sizce kuran kursu öğreticiliği şansım varmı |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Puanim 89 |
sizin şansınız yok kazanamazsınızm20 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sayfanın sonları medar_ı iftiharlarımıza ait(:alkış000alkış000alkış000alkış000çok güzel puanlar ayrı ayrı arkadaşlar..hepinizi tebrik ediyorum..bir belirsizliği daha belirlemiş durumdasınız.allahın izniyle bundan sonraki aşamada daha net bir bilgi sunarlar hepinize..tercihler..mülakat..kontenjanlar gibi..hakkınızda hayırlısı.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü şaka değil şu ana kadar sınavla 75 kişi almışlar |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü diyanet büyük bir kadro açacakmış diye biliyorum ben öyle değilse biz boşuna ümitlenmiyelim o zaman ... bu sınava o kadar kişi giripte 70 kişi alırlarsa yazık derim.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bu sınavın sonucu 2 yıl geçerli değil mi? 2 yıl içinde başka alımlar da olur elbet. Haksızlık yapmazlarsa asıl seçme işlemi mülakattır. Kıraati ezberi ,ilmihal bilgisi iyi olan seçilir. Düşük alan üzülmesin bence çağrıldığı taktirde ,yukarıda saydıklarım konusunda yeterli ise korkmasın. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bence bu sınav bilmece işine döndü....kazananı çok kaybedeni yok cevap:dhbt |
inşallah mülakata hazırlanalım o zaman... 90 alan kişi kim bilir mülakatta kaybeder 60 alan kişi kazanır bu sınav inişli çıkışlıgülümseyen000 |
msl* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü QUOTE=ilahiyatçı 1;359271]Mülakata çağırma diye birşey var mı bilmiyorumdüşünceli000 geçen sene alim olduğunda müftülüğe başvuruluyor. Başvurulara göre puanı yüksek olanlardan çağırıyorlar 3 katınana kadar Mülakat puanına göre ise atama oluyordu . ben başvurmuştum ama çağrılmadım. bence bu yıl yine bu şekilde olur.[/QUOTE]msl*msl*msl* Rabbim böyle sonuçları tüm isteyenlere versin inşallah |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Rabbim tüm çalışan kardeşlerimizi yüzü gülenlerden eylesin inşallah varsa nasip olur gider yoksa nasip ne yapsak boş |
Tebrik ederim eymeen, bu sınavın kazananı kaybedeni ancak mülakatta belli olacak Uzun zamandır bizimle değildin, hsgldn Kpss sonuçların nasıl ? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü her sene yeterlilik sınavı olduğundan sıra gelmemesi normal bu kez 2 yıl süreyle bildiğim kadar sınav olmazsa sıra 40 'a kadar gelir diye dülşünüyorum.. |
amin .. |
SAAT: 11:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.