![]() |
Cevap: Medimeweb üyeleri bugün ne pişirse :) Alıntı:
Geçmiş olsun , Göknur c* c* c* Seni gerçekten çok özledik. Burda olmana sevindim :):) |
Allahın kulu siron nedir, tarifini bilmeyenler için verir misin ? :) |
Cevap: Medimeweb üyeleri bugün ne pişirse :) Sirorn yyufkanin rulo haline getirip 3 cm araliklarla kesip firinlayip ustune kemikli et suyu dokup yenen yemektir bazilari tirit bazisi islama der Bugun etli dolma yaptik bekleriz kardeslerim |
|
sen nasılsın neler yapıyorsun |
Sadece bu hafta olacak ara sınavlar için , yoğun çalışıyoruz. Senin sınavların nasıl geçti. Ara sınavlarınızın sonuçları belli oldu mu? |
finallere hazırlanıyorum 30-31 mayısda finaller var bu dönem daha sıkı çalışmaya çalışıyorum olduğu kadarıyla artık ama biz 29 mayıs cuma günü Sabah namazında sivasa gitmemiz lazım ki kuran sözlü sınavına gireceğim bu dönem 9 dersim var nurşen sen bu sene dgs sınavına giriyorsun değil mi bu haftasonu ara sınavlarında sana başarılar diliyorum digger tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum |
Sınavlarında başarılar diliyorum.. Bu sene nasipse Dgs sınavına girmeyi düşünüyorum.. Ama daha sınava çalışmaya başlamadım.. Göknur Sivas İlitamı öneriyor musun, bende Sivas düşünüyorum.. Güzel temenlilerin içinde teşekkür ederim ArO* |
Cevap: Medimeweb üyeleri bugün ne pişirse :) 2 yil ilahiyat dersleri neler acaba kuran ezberi varmi yine |
Kur'anı Kerim ezberleri İlahiyat döneminde değil de İlitam okuduğunda çok önemli.. |
| SAAT: 20:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.