![]() |
Gün başlamış bitmiş, akşam olmuş sabah olmuş farketmez, konuşmak istemeyen, gergin agrasif olmayan ama sessiz, durgun bir hallerdeyiz :) işe koyuluyor iştende keyif almıyoruz felan:) Çayla da düzelmiyor. Çayın tadının olmadığını bir çocukken bilirdim bir de şimdilerde... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende durum şu: evdeki eşyalar sıraya girdi kırılıyor bozuluyor dökülüyor walla yetişemez oldum . Nemi yapıyorum evin ağasına söylüyorum kaçacak yer arıyor :))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çisil yağmur altında avare avare 3 saat yürümüşüm :))) Geldim bunu buldum çıt çıt çıt çıt pek severim patlatmayı. Çocuklardan önce ben yapayım dedim .)))Bide böyle bükerek hepsini patlatiyosun çok iyi))) Herkes hayatında bir kere yapmıştır ama [emoji28] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum içi AÖF ilahiyat bölümlerinde dolaşıyorum. Nostalji yapıyorum. Yazısmalarımiz, paylasımlarımız, gidenler, kalanlar, atanamayanlar ama hep atanamayanlar 😅 hayaller, çocuksu engeller, ergenler gibi tavırlar komik haller hepsini okuyup okuyup güldüm oh bi iyi geldi😁 10 yıl boyunca devamsızlık yapmadan bu sitede okuyup öğrencisi olunca, her halimi bulmak zaman yolculuğu gibi geldi:))) |
SAAT: 09:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.