![]() |
Bende Abdulmelik hocam diyorum ... Mihrinaz da cok ama cok emek verdi ..Allah razı olsun ..Hissiyatini çok iyi bilirim heyecanını Disiblin ve tavrını ..Emegi cok tartılaşılmaz bile.. Ya Esmanur bende Mihrinaz desem 🤔 Sana ayıp etmiş olmam dimi ..🌷 |
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mihrinaz ablaalkış000alkış000 Sağolsun sorularımı geri cevirmedi. Samimiyetiyle cevapladıcicekver Canıma da okuMayı ihmal etmedi :):) çok güzel bir düşünceymiş kitap. Malesef iternet ortamında bilgiler anında bir başkasının oluyor. aradan geçen hazırlik zamanı alwyhlerine işlemiş haliyle.:) Ablacim kendine yüklenme. Bu durumda ya çok uyanık tilki olman gerek. Ya ticari düşünmen çakal olman. İkiside bu sitenin senin ve burdakilerin ruhuna uygun değil. Yoksa millet senin olanı kendi emeği gibi öyle pazarlıyorki. Hayırlı olanı buydu belliki. Meal gurubu çalışmalarınıza baktım. Efsane bir çalışma. Müthiş bi arşivevet000 Allah hepinizden razı gelsin. c* cevapların içün tese/kk/ur. cicekvercicekver |
Kendisi yok düssünceli000düssünceli000 |
Hayırsız en son sorduğunu mu koydun.) Issız adaya düşsen yanıma ne alacağımı, sihirli değnek olsa ne yaparım sorsan ne olurdu sanki:))) Röportaj yapar gibi soru hazirlamışsın.) Keşke politik cevaplar verebilsem:) Benden olmuyor.)) Kolay gelsin. |
m20 Abla sıradan sorular olmaz ? Teşekkür ederim ictenliğin için. Aklıma ne geldi bak. Sen, Esmanur, su damlasıyla röportaj yapmalıyım. Ciddiyim medineweb arşivinde yer almalı bence. Pek iyi fikirevet000 |
Seni Putin mi fırlattı attı buraya. Rus ajanı mısın? Kimin için çalışıyorsun söyle bakim:)))) |
Alıntı:
Açım demem açıktayim demem ne dersen yaparımmahcup000angelnottn6gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Anlamak zor olmadı 😊 |
Soruyorum; Bugünlerde gidiş tarihinin açıklanmasını bekleyen, yolculuk hazırlıklarına başlayan, heyecanlı bir hac yolcumuz varmdnwb Umre yaptığına da şahit olduğumuz, insanlığın merkezi Kabeye tekrar gitmek nasip olan, HAC yolcumuz muhterem ve muteber üyemiz kimdir acaba??? Allahın kulu Su damlası Esmanur Abdulmelik Sükutu ezber c* |
SAAT: 21:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.