![]() |
Alıntı:
|
Su damlası su damlası busssssss |
Alıntı:
Abileri kimse hesaba katmıyo ilgnçdüssünceli000 İpucu : 4 tekeri araba yani kullanıyormuş o çok kolaymış ve normalmiş ama bisiklet binmeyi geçtim mantığa fiziğe insan doğasına aykırıymış gülümseyen000 bilemezsiniz ama tahmin edin az buçuk tanıdığınız kadarıylasfhfgshsfhsgh |
Fecr hoca? |
SORUM İmkansız dediğin asla yapmam dediğin ne var? Cevap yukardaki kopyalayıp verdim cevabını . Bisiklet paten süren görünce imkansız doğaya, fiziğe, mantıga aykırı gelir bana dedi araba kolaymış Ağzı-Açık000😂 MİHRİNAZ BAŞKAN olur kendisihyyyyyalkış000alkış000 Sizin bilmediklerinizi biliyorum çok iyigülümseyen000 Daha neler paylaşcam sizle. Bağlantıda kalın hyyyyy |
Alıntı:
Abla hedef şaşırttın tebriklerkimseye-soyleme000 Abiler devreye koyarak bende hedef şaşırttım biraz esmanurçay-kahve000 |
Hiç etik değil 😒 kimlerin gizlisini yakaladın top secret ajanımısın:))) |
Herkezlerin onayıyla yaptım. Abla nerdesin abl yetiş beni linç ediyorlarAğzı-Açık000afrn* |
Ne zaman sorduydun bunları ben unuttum yahu. Cevabı görmesem hatırlamicam soruyu.)) Bilgiyi verdik sonucuna katlanıyoruz :)))) Bisiklet öyle gelir bana :))) Etinle kemiğinle verdim az silkelesinler seni.))) |
Ablaaaagülümseyen000 beni parçalarlar etme😂 yılmadan sorularıma devam edicem😅 |
SAAT: 13:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.