![]() |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım bıldırcın diyecem bende :) |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Alıntı:
Evet bu cevapta çok mantıklı benim aklıma gelmedi düşünceli000 |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Sacma gibi fakat gol geldi aklima meful olur mu acep:):) |
Cevap "Top" كُرَة (kurretun) olacaktı İsa topa vurdu, Musa topu yedi yani gol yedi Bu soruyu birisi internette paylaşmış, Hocası sormuş,orada gördüm. Ama soran kişi cevabı bilmiyordu. |
|
|
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Nursen daya yedi cevabi verince fecir hocam yaklastin deyince...somut bir cevabi oldugunu anladim |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Bir daha bilmece sormayayım :) |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım لَنْ يُسْقِطْنَ العَلَمَ Cümlesinin anlamı nedir? A-Onlar (kadınlar) ilmi ayaklar altına düşürmediler B-Onlar (erkekler) ilmi ayaklar altına düşürmediler C-Onlar (kadınlar) bayrağı düşürmeyecekler D-Onlar (erkekler) bayrağı düşürmeyecekler E-Onlar (kadınlar) ilmi ayaklar altına düşürmeyecekler F-Onlar (erkekler) ilmi ayaklar altına düşürmeyecekler |
|
|
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım bütün şıkları sıralamak ayıp olacvak ..ama a şıkkı ve e şıkkı arasında kararsız kaldım..son kez a şıkkı desem..olmazsa dahada demicem.. |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Soruya dikkat edin, ilim mi yoksa alem mi? :) |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım C mi hocam |
Doğru cevap |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım لَا قَدَّرَ اللهُ Deyimin anlamı nedir? A-Allah göstermesin B-Allah yazmasın C-Allah etmesin D-Allah korusun E-Hepsi |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Bu hafta sukut kelimesini isledik Sukut dusmek anlaminda kullanilirmis birde iskati salat duydunuz mu dedi hocamiz iste buradan geciyor Aklimizda kalsin sadece bir nebze tuzum olsun istedim |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım B mi hocam |
|
|
Doğru cevap |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım يُرْجَى إِغْلَاقُ الْهَاتِفِ النَّقَّال Cümlesinin anlamı nedir? A-Telefon nakil işleri yapılır B-Telefon kapatması yapılır C-Cep telefonun kapatılması rica olunur D-Cep telefonu hattı temin edilir E-Telefonlarını kapatmanızı istiyoruz F-Camide telefonu kapatınız |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım C mi hocam |
Doğru cevap |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
11-E mi? |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım 10. B 11. A |
Doğru cevap |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Aşağıdaki cümlelerden hangisi doğrudur? A) نَعِيشُ أَحْمَدُ مَعَ أُسْرَتُهُ B) تَعِيشُ أَحْمَدُ مَعَ أُسْرَتِهِ C) يَعِيشُ أَحْمَدُ مَعَ أُسْرَتِهِ D) عَاشَتْ أَحْمَدُ مَعَ أُسْرَتِهِ |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Aşağıdaki cümlelerden hangisi doğrudur? A) نَعِيشُ أَحْمَدُ مَعَ أُسْرَتُهُ B) تَعِيشُ أَحْمَدُ مَعَ أُسْرَتِهِ C) يَعِيشُ أَحْمَدُ مَعَ أُسْرَتِهِ D) عَاشَتْ أَحْمَدُ مَعَ أُسْرَتِهِ |
|
|
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım b mi ? |
c de olabilir düşünceli000 |
Esra benimde çoğu zaman yanlış cevap verdiklerim oluyor. Cevaplarda doğruyu bulabilmek için atmak yerine, Arapça'dan öğrendiklerimizin peşinden giderek doğruyu bulmak olmalı |
Dikkatsizliğimden dolayı yanlış yapıyorum hep mahcup000 Ama yanlış yaptıklarım daha çok aklımda kalıyor:) |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım atsan yine tutar belki :) atmayıp düşünüyorsun budur diyosun yanlış çıkıyor bazen, bu da insanı üzüyor tabi inşaAllah sınavda hep doğru yaparız arkadaslar evet000 |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım C şıkkı |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım hocam mezid ve mücerredlerle ilgili bablarla ilgili soru varsa elinizde onlardan sorabilirmisiniz |
Alıntı:
Alıntı:
Doğru cevap |
SAAT: 06:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.