![]() |
Elden düşme sevdalar değil benim istediğim, Ya yüreğinin sahibi olayım, Ya da _____// Hiç bir şeyin.......!! |
Yağmur dinene kadar kalsam Dedim, Hangi yağmur dedi, Anladim ki o bambaşka bir Mevsimdeydi... Çare yok gitmek gerekti ...!! |
Hayat avcundaki suya benzer,, Sen tutmaya çalıştıkça o akıp gider... |
Ben söylerim de sen anlarmısın bilmem ...! Herkezim ol,, Hiç kimsem yok zaten...!! |
Kıyamadığım çok insan tanıyorum,,, Sonra bana nasıl kıydıklarını ...!! |
Dilim küskün sana , Kalbimde alışır elbet....❤ |
Daha adını koyamadığım bir aşkın bedevisi Bu kalbim Ondan Bu şiirler ...!!! |
Bazen istemesende gitmek zorunda kalırsın kimi zaman sevdiklerin için kimi zaman onurun şerefin için gidersin işdec* |
Seninle göz göze gelmek , Hasretin son durağında inmekti..!! |
Kara kalemle renkli Dünyalar çizmek gibiydi, Sana olan imkansızlığım... |
Ne yana dönsem,, Yolum sana, Gönlüm sana , Solum sana , Ömrüm sana, Canım sana Çıkıyor....!! |
Nerden buluyosun bu can çıkaran sözleri (: Yüreğine hüznüne bereket c*cicekver |
Alıntı:
|
Kurduğum her bir cümle, Yazdıģım her bir satır, Kalbinde hissettiğin her sızı sana uzattığım elimdir ... Tutun mu ...??? |
Sonra çıktım dışarı , Kaldırdım başımı gökyüzüne , Ve dedim ki ; Anlımda olmayan gönlümü Yormasın Allah 'ım...!! |
Her insanın aynalara göstermediği bir yüzü ve kimseye söylemediği bir hüznü vardır... |
Ben imkansızı seçtim.. Ne kadar yakınsan o kadar uzaktın... Elimi uzatsam tutabilirdim ama bir o kadarda ulaşılmazdın.. Kaçanlardan değilim; kaçamadım.. Ne zaman vazgeçmeye kalksam, yüreğim o kocaman haliyle dikildi karşıma... Ben yüreğimin sesini dinledim; Yüreğim aslında sendin.. Her sözcügü denedim seni anlatmak için Her sözcügün üzerinde durup bin kere düşündüm... Ya onlar anlatamadı seni ya sen... |
Ve ben artık duygularımı , Öyle saklıyorum ki.... Bulabilene Aşk olsun....!! |
Bir mayına bastığını fark edersin , Ve ölmemek için ayağını , Çekemezsin ya İşde öyle bir şey , Senden gidememek...!!! |
Herşeyin bir oluru var, Bir de olmazı , Bir de olmazsa olmazı , O sensin...!!! |
Ve bazı Sevdalar vardır, Üzerine kare kalem çalışması yapılmış Defter kadar Ak olsada , Üzerine Elveda yazılmış ... |
Hayatı ya yaşarsın , yada yazarsın Ben yazdım sen yaşa... |
Şiirlerimin en güzel bahanesisin; Dedi şair. Ve ekledi büyük bir hüzünle. Yüzünü göremezsemde.... Hasret kalsamda sesine, gülüşüne. Bir ömür geçsede sensizlikle. Ben yazarım seni harf harf, Yaşarım seni hece hece. Hayalinle, sevgiyle şiirlerimde. Sen yeterki yüreğimden gitme. Şiirlerime en güzel bahanemsin yar. Sakın beni şiire küstürme...🥀💞 |
Gitmek kolay diyolar, Peki için kaldıysa gittiğin yerde ? Sesin kaldıysa,gülüşün kaldıysa, Aklın kaldıysa en önemlisi , Kalbin kaldıysa.... |
|
Sustuğum her şey , kafamda çığlık atıyor... |
Artık biriktirmiyeceğim, Yaralanmış, Yanlızlıklarımdan, Yoruldum ..... |
Kalbin yüreğimin mührü'dür, Olurda adın dilimden, Gülüşün hayellerimden düşer'se As yüreğimi hasretine... |
Ve sessizlik ,, Heba edilen bir hikayenin yapısıdır..... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen iyileşmek istemeyiz, Çünkü sızlayan yara , Sevdiklerimizin son hatırasıdır....! |
Yankısıyım Ben kendimden kopan bir çığın... |
gelenin kıymetini en çok bekleyen bilir |
Önce gönül , Sonra omuz vereceksin , Böyle düğümlenecek kader....!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Belki bir kitabın aynı sayfasında ağlamışızdır. İşde bu haberimiz olmadığı halde dünyanın en güzel karşılaşması olabilir.. |
O öyle bildiğiniz gibi, İnceldiği yerden kopmaz işte...!! .....İnceldiği değil,,, .......'' İncindiği, incitildiği yerden Kopar ... |
Nefes kadar yakınken hasret kadar uzaksın bana...... |
Yolculuk nereye ? dedi. -Ruh'umun huzur bulduğu yere dedim. -Yani dedi. -Cemre'nin ilk düştüğü Gönül'e dedim. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. kalbimde bir yar/a var sar(ıl)amadığım... |
Beni bir mevsime benzetmek istersen eğer; Sonbaharım... Kimi zaman köşeden gülümseyen bir güneş olurum, Kimi zaman döne döne düşen bir yaprak. Kimi gün usul usul yağan bir yağmur olurum, Kimi gün deli deli savuran bir rüzgâr. BEN SONBAHARIM... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne güzel bir teselli ; " El mer'ü me'â men ehabbe " Herkez Âhirette, dünyada iken sevmiş olduğu kimselerle beraber olacaktır.. |
SAAT: 11:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.