![]() |
kalemi elinden alınmış şair gibi🍁 Her gördüğümde ,yüreğime yazıyorum seni 🌷 |
Ölmüyorsun , öldüğünü sanıp hayatın senden aldıklarını izliyorsun, Yaşıyorsun ,, Yaşadığını sanıp her gün biraz daha eksiliyorsun... |
Nerede olduğumun bi önemi yok ki, Sen'sizlikteyim işte…! |
Hesap soruyorum yüreğime, ____//Boyundan büyük sevda//lanmak sana mı düştü... |
Buralara dökülen satırlar neysede , Birde içimden geçen,kitap dolusu sözlerim var.. Onları O'ndan başka hiç kimseye dökemem.. Ya O gelir O'na dökerim.. Yahut Toprak olur sır gibi gizlerim... |
Cam kenarındaki yanlızlığı sadece yasayanlar bilir, Ya sana gelecek olanın yolunu gözlersin, Ya da senden gidenin ,gidişini izlersin... |
Söylesene Dar mı geldi /Gönlüm ? Rahman'ın sıgarım dediği yere, Sen sığamadın mı ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kısa bir cümle ile "Sen" dedim, Nokta koydum Gönlüme , Mahşere kadar yüreğimdesin , Ömrüme huzur veren... |
Sevilen şeyler ortalıkta bırakılmaz saklanır , Kimisi akılda, Kimisi sol yanında , Kimisi de dua'larda saklanır... |
Keşke ;...Sen /Ben olsa/n ,, Seni sevme/nin ,Ne kadar zor olduğu/nu, Anlasan keşke ... Ben /Sen olsam Bu kadar sevilme/nin.. Tadı/nı çıkarsam "KEŞKE"... ~:klp:~:klp:~:klp:~ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dua dolu avuçlarla büyüyenin , Amin'i başka olur.. Sevgilinin hayaliyle yürüyenin Vuslatı aşka olur.... |
Kaç sensizliği uc uca getirdim de , Bir tane sen edemedim ... Sensizliğim.... |
" Dilde söz kalmaz bazen aşınır zamanla bütün anlamlar ne sığındığın bir cümle kalır ne beklediğin bir söz, şarkı biter şiir susar, böyle başlar insanın kendisiyle ayrılığı...! |
Ne yaparsan yap olmuyor, tutamıyorsun bazı insanları yanında. Sevgiye boğsanda, duânda hiç olmadığı kadar yer versende olmuyor işte, dahası yok. Nasip olmuyor bazen kavuşmalar, bir çift söz bile nasip olmuyor bazen. Sonrasında herşey öylesine uzak, öylesine ağır geliyor ki, en kuytu köşene çekilmekten başka çaren kalmadığını anlıyorsun... |
Herkez birbirine sığınıyor , Şair /şiir'e Şiir /Gözyaşina Gözyaşı /umuda Ben /Sana Sen /O'na ____Ve.. Sonra Herkez YANLIZ .../ |
Ne zaman aklımı kalbimin önünde bilmeye kalksam , Kalbim aklımın karşısına dikilip ; Aklını başına devşir ,senin sığdıramadıklarını ben sığdırıyor, ağırlıyamadıklarını ben ağırlıyorum diyor... |
Geç kaldıklarım var... Bana gecikenler de... Gelmeyecekler de... Hatta, Gelseler bile beni bulamayacaklar da... |
sonuna virgül konulmuş şiir kadar durgun hissediyorum kendimi ,çünkü vedalar güzel yürekleri yorar... |
Herkez herkeze kıyardı da sen bana kıyamazdın , Sanırdım, Sandığımla, Sınandım....! |
Farzetki yazdıklarımı anlıyabildin ... Ya Anlıyamadıkların ? Ya yazıp sildiklerim, Ya yazamadıklarım ...! |
Bir olmayış filiziyle ne bu inat Gönlü viran olana Tebessümden yok mu seranat Gelmemiş günlerin İhtimalinin ağırlığından mı bu hazan Yoksa yaşadığın yaşanamayanlara mı bu ızdırabın Bildim, bilendim, bilemedim Belki bilecektim de Çözemedim... |
Hıçkırıklar düğümlendi bogazımda haykırsam Duyarmısın? Duyarmısın geceleri "Sen" diye ağladığımı ? Duyar da gelirmisin Rüya da olsa... |
Sen bana b'öyle güzel baktıkça , Ben altını çiziyorum sevda şiirlerimin. Yeni bir Dua kuruluyor sanki bakışlarında ...! Acı'sız Gam'sız Yara'sız...! :klp:/:klp:/:klp: |
Kirpik uclarına kadar sevmenin , parmak uclarına kadar acısı oluyor... :klp: |
Beklemekten ömrüm çürüse bile ,Bir ömür boyu bekleyeceğim seni....! |
Ey yar !! Fatiha bütün acılara şifadır ya hani, Ben şimdi elimi kalbime koyup okusam, Ağrısı geçsin diye, Sen "Amin" demek için gelirmisin... :klp: :klp: :klp: |
Herşey zamanla telafi edilir de, Geçip giden zaman Hiçbir şeyle telafi edilemez… La Edri |
___Ah be hafız Hiç mi "Dara düşmesin gönlün "diyen biri olmadi bize ... |
Soran olursa sabrın sonunda ki selameti bekliyor dersiniz ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkes vurulur bir gün biraz... Herkes biraz kanar hiç ummadığı yerden. "Bende mi?" deme.. Sen de. |
Olur da gelmezsen ölür de Karşılaşmazsak; Bil. Sevdim ... |
Yaşamaktan söz edemedik seninle, Ben burada, Sense hep içimde kaldın... 💕 |
Gözlerim gözlerini görmediğinde kör bakar Hayata , Gözlerim gözlerine değdiğinde dünyam ______SEN____ Olursun.... Benim için o anda...💕 |
Alıntı:
çok beğendim bu dizeleri teşekkürler editör su damlası |
Alıntı:
Her söz dokunur , Kiminin yüreğine, Kiminin kirpiklerine... |
Sanki iyi insanları uzağa koymuşlar, Sevdaya Hasret eklemişler , Hasrete ise _____Seni...:klp: |
Beklemek de acı vericidir, unutmakda .. Ama ; En berbatı bu ikisi ,arasında karar verememektir.. Beklemeli mi ? Unutmalı mı ? |
Alıntı:
|
Şair diyor ya ; Belki de bir yutkunma yeridir Dünya ..! |
Elden düşme sevdalar değil benim istediğim, Ya yüreğinin sahibi olayım, Ya da _____// Hiç bir şeyin.......!! |
SAAT: 11:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.